Aynen kardeşim sonuna kadar katılıyorum.

Google baydı artık. Hatta o kadar psikolojimiz bozuldu ki hangi platforma gitsek google gibi davranacaklar sanıyoruz bize .... Hani bir kıssadan hisse varya köpeğe herkes tekme atıyormuş, köpek o kadar alışmışki tekme atmayan aksine seven bir adama rastlayınca bagıra bagıra kaçmış köpek.


Geçenlerde 2-3 bin dolara satılan bir e-book okudum. Adam haber akışı oluşturuyor. facebook da reklam basıyor. Sitesine ziyaretçi çekiyor. Kar topu gibi büyütüyor adam Google arama yok bir şey yok. Haber akışlarını yapay zekaya yazdırıyor. 1-2 günde zaten 3 aylık akış hazırlıyor. Vs. ciddi miktarda gelir sağlamış adam. Siteleri de 80 100 bin dolarlara satıyor sonra devam.

Biz var ya büyük hata yaptık, google saplandık kaldık. Bizden sonrakiler yapmasın. Böyle konuları görmek güzel. Teşekkürler.