Hitnozz En Üst Sıralar İçin Geliştirilmiş Üst Düzey SEO Botu
Yaklaşık 5aydır geliştirdiğimiz
Hitnoz ' un en üst sürümü artık hazır!
Rekabetin yoğun olduğu sektörlerde
Google en üst sıralar için özel olarak tasarlandı.
Yoğun kullanıcı testlerinden sonra en işlevli versiyonu ile karşınızda.
Güncel algoritmalara uyumlu,
residential proxy desteğiyle çalışıyor ve
Gmail hesaplarınızı çerez ile hızlı giriş yaparak kullanmanıza olanak tanıyor.
Hitnozzun Avantajları:
✔
Gerçek kullanıcı davranışını birebir taklit eder ve Google botları tarafından tespit edilmez.
✔
Üst düzey fingerprint gizleme teknolojisiyle maksimum anonimliğe sahiptir.
✔
Python, Node.js ve C++ ile geliştirildi Hızlı, stabil ve güvenilir.
✔ Platformlarda ayrı ayrı satılan 3 botun tüm özelliklerini tek program içerisinden sunar.
Request
Browser
Yapay zeka destekli (Karışık hit) ✔ Click gönderebileceğiniz 15 ten farklı cihaz ve tarayıcı tipi seçimi yapabilirsiniz. ✔ Flex ara yüzü sayesinde click yönetimi yapıp ( sitede gezinme süresi , tıklama tipi vs ) seo metriklerine göre sıralamanızı yönetebilirsiniz(hızlı yükseliş , sıralama kalıcılığı). ✔ Yine yönetebileceğinizveri maskeleme özelliği ile proxy tüketimini minimuma indirerek ciddi tasarruf sağlayabilirsiniz. ✔ Gelişmiş ayarları ile fingerprint özelliğimize ek ip sızıntılarını engelleyen ayrıca bir yazılım desteği ile tam randımanlı full organik bir seo çalışması yapabilirsiniz.
✔
Index alan linkleri tespit edip anında işlem yapar İlk sıralara ulaşmak için mükemmel zamanlama sunar.
✔
1 saatlik özel eğitim ile bot için gerekli materyalleri nasıl temin edebileceğinizi anlatıyorum.
✔ Kolay arayüzü sayesinde hızlıca flex seçenekleri ile hızlıca kullanmaya başlayabilrisiniz.
Neden Hitnozz? HİTNOZZ kullandığı algoritmalar sayesinde hantal değil, hız kaybı yaşatmıyor ve
doğrudan çalışarak en verimli sonuçları sunuyor.
Ben de kendi projelerimde Hitnozzu aktif olarak kullanıyorum ve performansından %100 memnunum.

Mayıs
ayına Özel Promosyon
Mayıs ayı sonuna kadar
Hitnozz satın alan herkese özel bir hediye veriyorum:
✔ Yılların tecrübesi ile geliştiridiğimiz
, rakipler tarafından bilinmeyen özel SEO stratejilerini içeren method paylaşımı ( İNDEX METHODLARI , GOOGLE GÜNCEL SIRALAMA ALGORİTMALARI VE METRİKLERİ)
✔
Anydesk üzerinden birebir oturum ile SEO bilginizi ileri seviyeye taşıyabilirsiniz
✔
Rekabetin yüksek olduğu sektörlerde SEO yapmayı kolaylaştıran teknikler öğreneceksiniz ✔ Ayrıca Cookielerinizi kontrol edip güçlendiren piyase değeri 1000$ olan NOZZCOOKİECHECKER Botu HEDİYE AYLIK 5-10 MİLYON ARANMA HACİMLİ KELİMELERDE DEFALARCA DENENMİŞ HER DENEMEDE DAKİKALAR İÇERİSİNDE ŞAŞIRTAN SONUÇLARI İLE İLK SIRAYI KAPMAYI BAŞARMIŞTIR. PİYASADA COK BOT VAR ANCAK MAALESEF COK AZI İŞLEVİNİ YERİNE GETİREBİLİYOR. Ve maalesef onlarda en ufak güncellemede işlevini kaybettiğinde fixlenemiyor .SEKTÖRÜ TANIMANIZ AÇISINDAN R10'da GOOGLE 1.SIRA GARANTİLİ kelimesi YASAKLANMIŞTIR bilgisini de moderatörlerimizin izni ile size vereyim. İşinizi profesyonellere bırakın..
Fiyatlandırma:
Sınırsız kullanım Açık kaynak kodlu versiyon: MAYISA ÖZEL %25 indirim ile $2500 ( Değeri 1000$ Dolar olan cookie kontrol botu HEDİYE!) ✔ Acık kaynak satın alımlarda ekstra özellikler *Özelleştirilebilir program ismi ve iconu (programın adını ve ücretsiz logonuzu belirleyebilirsiniz.) *Revize hakkı ( dilendiğinde kişi isteğine özel revize hakkı bulunmaktadır.) *Güncelleme desteği ( googlenin her güncellemesi ile yeni sürüm 48 saat için fix edilerek kurulumu sağlanır.) *Botun her işlevini istediğiniz doğrultusunda kişiselleştirebilir arkadaşlarınızlaya paylaşabilir hatta satışını yapabilirsiniz (R10 Harici platformlarda.) *Açık kaynak satın alımlarda $100 değerinde cookie hediyemiz bulunmaktadır.
Aylık kullanım tek cihaz lisans : MAYISA ÖZEL %25 indirim ile $450
Aylık kullanım sınırsız cihaz lisans : MAYISA ÖZEL %25 indirim ile $750 ( 1 aylık cookie kontrol botu hediye)
Test için: $150 (Başarılı sonuç almanız durumunda satın alınma zorunluluğu, test sonrası yükseltilen linki size devrediyorum, Kullanılan cookielerde hediyemiz.)
Test istemeyen kullanıcılar için referans, teyit ve tanıtım videosu mevcuttur. Hitnozz ile sektörünüzde zirveye çıkın!
Google gmail ve cookie üreten botumuzla ilgileniyorsanız diğer ilanlarımı gözden geçirebilirsiniz.
Geliştirici teknik CV
* Üniversite : Selçuk üniversitesi bilgisayar mühendisliği
* 8 yıllık sektör deneyimi (
a) 2.5 Yıllık Reklam Ajansında back-end alanında geliştiricilik ( 50 den fazla web site )
b) 2 Yıllık Datacenter ' da full stack developer pozisyonunda geliştiricilik ( 100 den fazla makina kurulumu , sanallaştırma ve reklam yazılım yönetimi)
c) 2 yıllık - Fabrika ZİNCİRİ tüm yazılım ve yönetimden sorumlu ekip lideri pozisyonunda geliştiricilik ( ERP , SUNUCU ve Personel yönetimi)
d) 1.5 yıllık Freelance CRM ve ERP geliştiriciliği