Merhaba – 7/24 ulaşabileceğiniz, en uygun fiyatlı ve profesyonel Bot & API kodlama hizmetiniz.
▶️ Hizmet Kapsamı
  • Bot Geliştirme: Discord, Telegram, WhatsApp, Instagram vb. tüm popüler platformlar için; moderasyon, otomasyon, bildirim, oyun, eğlence botları.
  • API Entegrasyonu & Kodlama: Razer Gold, Steam, Twitch, ödeme, kripto, reklam ve diğer tüm servislerin API’lerini “sıfırdan” kodlayıp hazır ürün olarak sunarım.
  • Tersine Mühendislik: Var olan Windows/Linux uygulamalarını analiz edip işlevlerini açığa çıkarma, protokollerini çözümleme ve kendi kodunuza entegre etme.
  • Özelleştirme & Güncelleme: İhtiyacınıza göre yeni özellik ekleme, var olan kodu iyileştirme, hataları giderme ve bakım.
⭐️ Neden Ben?
  • 7/24 Aktif: Gece, gündüz demeden sorularınızı anında yanıtlar, acil destek sağlarım.
  • En Uygun Fiyat: Kaliteden ödün vermeden piyasanın altında fiyatlarla hizmet.
  • Hızlı Teslimat: Proje boyutuna göre 1–7 iş günü arasında teslim garantisi.
  • Güven & Deneyim: Birçok canlı projede test edilmiş, referanslı işler.
⚙️ Teknik Özellikler
  1. Proxy & Çoklu Hesap Desteği
  2. Hata Yönetimi & Loglama
  3. WebSocket / REST / GraphQL Desteği
  4. Veritabanı Entegrasyonu (MySQL, MongoDB, Redis vb.)
  5. GUI / CLI Arayüz (isteğe bağlı)
  6. Detaylı Dokümantasyon & Kurulum Rehberi
  7. Reverse Engineering Toolkit: Kütüphane enjeksiyonu, bellek tarama, protokol çözümleme
💰 Fiyatlandırma
  • Her Fonksiyon (işlev): 1.000 ₺
  • Paket İndirimleri:
    • 3–5 işlev paketi: %10 indirim (örneğin 3 işlev = 2.700 ₺)
    • 6+ işlev paketi: %15 indirim
  • Toplu & Kurumsal Çözümler: Müzakereye açık, proje detayına göre özel teklif.
📦 Sipariş & Teslimat Süreci
  1. İhtiyaç Analizi: İletişime geçip beklentilerinizi ve detayları konuşuyoruz.
  2. Teklif & Onay: Size özel fiyat teklifi gönderiliyor, onayınızla peşinat talep ediliyor.
  3. Geliştirme: Kodlama süreci başlıyor, ilerleme durumunu anlık paylaşıyorum.
  4. Test & Teslimat: Ürünü sunuyor, test etmenizi sağlıyor, geri bildirime göre revize ediyorum.
  5. Son Ödeme & Destek: Kalan ödemeyi aldıktan sonra 7 gün ücretsiz destek veriyorum.
🎯 Hemen PM gönderin, projenizi başlatalım, kodlarınız hazır, botlarınız hep canlı!