Merhaba 7/24 ulaşabileceğiniz, en uygun fiyatlı ve profesyonel Bot & API kodlama hizmetiniz.
▶️ Hizmet Kapsamı
- Bot Geliştirme: Discord, Telegram, WhatsApp, Instagram vb. tüm popüler platformlar için; moderasyon, otomasyon, bildirim, oyun, eğlence botları.
- API Entegrasyonu & Kodlama: Razer Gold, Steam, Twitch, ödeme, kripto, reklam ve diğer tüm servislerin APIlerini sıfırdan kodlayıp hazır ürün olarak sunarım.
- Tersine Mühendislik: Var olan Windows/Linux uygulamalarını analiz edip işlevlerini açığa çıkarma, protokollerini çözümleme ve kendi kodunuza entegre etme.
- Özelleştirme & Güncelleme: İhtiyacınıza göre yeni özellik ekleme, var olan kodu iyileştirme, hataları giderme ve bakım.
⭐️ Neden Ben?
- 7/24 Aktif: Gece, gündüz demeden sorularınızı anında yanıtlar, acil destek sağlarım.
- En Uygun Fiyat: Kaliteden ödün vermeden piyasanın altında fiyatlarla hizmet.
- Hızlı Teslimat: Proje boyutuna göre 17 iş günü arasında teslim garantisi.
- Güven & Deneyim: Birçok canlı projede test edilmiş, referanslı işler.
⚙️ Teknik Özellikler
- Proxy & Çoklu Hesap Desteği
- Hata Yönetimi & Loglama
- WebSocket / REST / GraphQL Desteği
- Veritabanı Entegrasyonu (MySQL, MongoDB, Redis vb.)
- GUI / CLI Arayüz (isteğe bağlı)
- Detaylı Dokümantasyon & Kurulum Rehberi
- Reverse Engineering Toolkit: Kütüphane enjeksiyonu, bellek tarama, protokol çözümleme
💰 Fiyatlandırma
- Her Fonksiyon (işlev): 1.000 ₺
- Paket İndirimleri:
- 35 işlev paketi: %10 indirim (örneğin 3 işlev = 2.700 ₺)
- 6+ işlev paketi: %15 indirim
- Toplu & Kurumsal Çözümler: Müzakereye açık, proje detayına göre özel teklif.
📦 Sipariş & Teslimat Süreci
- İhtiyaç Analizi: İletişime geçip beklentilerinizi ve detayları konuşuyoruz.
- Teklif & Onay: Size özel fiyat teklifi gönderiliyor, onayınızla peşinat talep ediliyor.
- Geliştirme: Kodlama süreci başlıyor, ilerleme durumunu anlık paylaşıyorum.
- Test & Teslimat: Ürünü sunuyor, test etmenizi sağlıyor, geri bildirime göre revize ediyorum.
- Son Ödeme & Destek: Kalan ödemeyi aldıktan sonra 7 gün ücretsiz destek veriyorum.
🎯
Hemen PM gönderin, projenizi başlatalım, kodlarınız hazır, botlarınız hep canlı!