Wordpress ele ayağa düşmüştü. Herkes kurabiliyor. 1 dakikada site sahibi olabiliyorsun.
Dediğiniz doğru olabilir.
@dertliA; konuyu gördünmü?
Şimdi Wordpress ile başarılı olanlar Olabilir ama ben de uzun yıllardır 5 6 7 yıldır Wordpress kullanıyorum 70 80 100 k hitlere çıktım Ancak son 3yıldır şunu fark ediyorum Google wordpress'i çözmüş ve ona kesinlikle özel engeller koyuyor özel temalarla çeşitli bir takım kodları da ayarlarla oynayarak bunuaşmak mümkün sanırım ama ben başaramadım. Bu fikrimi defalarca dile getirdim wordpress'in artık bittiğini kendi çevrenden arkadaşlarıma söyledim bazısı katıldı bazısı katılmadı vesaire neyse 3-4 yıldır düzenli 7 10K bandında hiti olan bir haber sitesi Wordpress harici bir yazılıma geçti şu an 100k civarında hilti var ve yazdan beri bu böyle adam 3-4 yılını Bence boşuna harcadı wordpres ile. Amacımız iddialaşmak değil bir şeyleri ortaya koymak Kendimizi geliştirmek bilmediğimiz şeyler varsa öğreniriz birçok dünyaca ünlü sitelerin Wordpress ile yapıldığını söylemiş bazı arkadaşlar 30 yıllık 25-30 yıllık Geçmiş olan domain Wordpress değil ne ile açarsan aç zaten doğrudan itibaren Beyaz Sarayın vesairenin Wordpress kullanması bu şeyi değiştirmez önemli olan çok önemli kelimelerde arama yapıp ilk 3 sayfadaki kaç sitenin kaçı Wordpress bunları incelemek gerekir Bir iki kelime de değil 100 farklı kelime de bunu incelemek gerekiyor