f4tihpala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok zor benim 2 yıl oldu daha alamadım
disavurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soruşturma sebebi neydi hocam geçmiş olsun, savcılığa ulaşmayı denediniz mi ? edit: pardon orayı okumamışım denemişsiniz, zor biraz hocam
escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alamazsın
Melinda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basit olaylarda 3 ay - 1 yıl, orta büyüklükte davalarda 1yıl - 3 yıl, ağır suç veya karmaşık dosyalarda 3 yılın üzerine çıkabiliyor.
okyanus1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam soğuk su için maalesef alamazsın
lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antalya'da benzer bir olay yaşamıştım. Ancak buradaki şube, tüm verilerimi kendilerinin satın aldığı sata 2tb bir diske kopyalamışlardı. Sonra benim cihazlarımı geri verdiler. İnceleme bitince o harddiski de bana verdiler.
Srylius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanıdığım birisinin 3 yıl boyunca falan geri getirmediler öyle söyleyeyim size sonra geldi ama
SrdL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerisindeki tüm dosyaları size yedekleyerek teslim edeceklerdir ama süreç ilden ile değişir yoğunluğa göre
demiraymemitanl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihaz alındıktan sonra 1 hafta içerisinde geri aldım bir sorun yaşamadım bütün süreçle avukatım ilgilendi kendiniz dilekçe verirseniz umursamıyorlar avukatınız sağlam ise erken alıyorsunuz
Atcalioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle cihazlar önce adli emanete oradan export alma sırasına girer siberde sonra export ve adli kopyası alınır ondan sonra emanet memurluğuna iade edilir. Bazen hem export hem adli kopyada sıkıntı olabiliyor (adli bilişim uzmanıyım hemen hemen her gün bir export inceliyorum) ondan dolayı bilirkişi incelemesi sonrasi iade kararı çıktığı da oluyor
MuratALVER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alamazsın ama ne tür bir olaydan aldılar önemli olan bu. F*tö ise min 9 ay bekletiyorlar
Kuzey2k22 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim bikac sene önce başıma geldi tam 6 ay sonra çağırıp geri verdiler fakat herkeste aynı olmuyor bazısı 3 yılda bile alamıyor bazısı 2 ay
DarthWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 yıl sonra 2 telefon ,dizütsü,hdd geri alabildim , siz 4 ay diyorsunuz
Defalarca dilekçe göndermenin karşılığını aldım gibi. 5-6 kere ilgili savcılığa Uyap üzerinden bireysel dilekçe gönderdim.
Dün aradım ve soruşturma bürosu daha dilekçe göndermeme gerek olmadığı, savcı incelediğini ve tarafıma gönderilmesi için emanet büroya ilettiğini söyledi.
Sanırım yakın zamanda teslim alacağım.