Daha da sırayabilirim 54 adet farklı mağazadan alınan görüntü sadece bizim bilgilerimiz arasında şu yok
- psf fiyatı yani birim fiyatı yüksek bir ürünün en düşük fiyattan reklam bütçesi ile reklam raporu (örnek olarak; 100 lira bütçe ile iyi sattığınız 1500 liralık bir ürünün sadece o bütçeyle 3 ve ya 4 saat gün içi reklamı)
-Elektronik yok katagori olarak
Reklam bütçelerini minumum yani günlük 100-200 gibi maksimum 4 saatlik gösterime zorlanan reklam raporu mudur bunlar ? Çünkü ilk defa senin gibi bir rapor geldi kardeşim bizim katagori ve bütçeyle çarpanlarını karşılaştırdığımda benim ve elimizde ki raporlar ile senin çarpanlar karşılaştırıldığında günlük 200 bin ciro altına düşmüyor olması gerekiyor o reklam ile mağazanın bizi aydınlatırsan sevinirim
Gooogle tarafı için yazılacak daha fazla şey var ancak adamlar arama motoru olarak geçiyor yani bakın temelde sistem neyin üzerine kurulu ise onun formundan yararlanıyor mesela google arama motoru olarak kullanılıyor ticari eklenti sonradan ekleniyor ancak trendyol,amazon,temu,shein gibi yerler pazaryeri yani multibrend satış kanalı olarak ve ticaret yasaları üzerine kuruluyor,biz de diyoruz ki kurulu olduğu sistemi ihlal etmesi zaten aykırılık yani ayrımı iyi yapalım diye söylüyorum kardeşim
Hocam sizde benim yazdığımı yanlış anladınız sanırım biz şimdi geniş çaplı bir araştırma ile gidiyoruz çünkü bu durum daha önce 1 kere yaşanmış yani objebtif olarak mahkeme ya da yasal süreçlere MİLLA davası harici kimse kanıt sunmamış ya da sundukları genelde 2'li anlaşma olan komisyon üzerinden yani herhangi bir objebtif delil olmadan mahkemelere başvurular yapılmış tabi ki sistem olarakta subjebtif olaylar kanunen dayanaksız kalmış,biz milla davasından bu yana ilk defa objebtif yani delillendirme ile gidiyoruz bunu da şöyle söylemem de fayda var. Ben mahkemeye verdim,itham ettiğim suça karşılık savunma bile veremedi şirket yani ben bilir kişi marifeti ile zaten 3 aşşağı 5 yukarı zararımı alacağım burda sizlere ve diğer arkadaşlara aktarma sebebim ise sizde bilin ve sizde alabilin hatta bu işleri yapmasınlar artık sadece bu,dediğin bir noktada doğru üstü kapatılmaya çalışılıyor 15/04/2025 tarihinde rekabet kuruluna avukatlar aracılığı ile teslim edilmiş delil ve usulsüzlükler ancak işlem dahi görülmedi henüz sebebi bugün yayınlanan haberde saklı aslında " trendyol go ubere yüksek meblağ ile satıldı "
Merhaba üründe 1k üstü yorum bulunuyor ve ortalaması 4.5 civarı.
Durum böyle olunca birazda ihtiyaç ürünü yüksek dönüşüm elde ediyorum.
Ek olarak ürünün satış fiyatıda yüksek daha hiç bir zaman 0,50 krş tıklama üstüne hiç ama hiç reklam açmadım açmamda. Bu yüzden de harcama getirisi yüksek oluyor.
Eğer otomatik teklife bırakıyorsanız yapmayın zarar edersiniz bu şekilde.