açık kaynaktan kasıt free open source yani hocam.
yazılımın arkasında sizin olmanızın hiçbir anlamı yok zira sizi tanımıyoruz sonuçta, yani linus torwalds olsanız ve yazılımın arkasında ben varım deseniz anlarımda siz birey olarak yazılımın arkasında durmanızın pek bir önemi yok. 10 yıl bir web yazılımı için uzun bir süre değil hocam, gayette 10 yıldan fazla hizmet verenler var. oradaki sorum şu zaten, sizin yazılımı 1000 kişi alsa arkasında durur güncelleme yaparsınız da 5 kişi alınca da yapacak mısınız, biz buna nasıl güvenelim?
hadi geliştirmeyi geçtim, güvenlik güncellemeleri yapılması gerekecek sürekli. neden no-name birisinden blog yazılımı alsın herhangi birisi, wordpress kurar geçer, milyon tane eklentisi, güncelleme garantisi vs ile hiç düşünmesine gerek yok. yarın ortada kalmayacağı kesin.
toz pembe bakmamak lazım, gerçekçi konuşuyorum sadece, siz indirimli fiyat olarak 40 dolar civari istiyorsunuz, bu yabancı piyasa için bile fazla sayılır şu an.
mobilden yazıyorum, hatalar varsa kb.
Vermiş olduğunuz örnek üzerinden konuşmak gerekirse eğer bu yazılımı yalnızca 5 kişi alırsa ben haliyle yazılıma yeni özellikler vb. şekilde güncellemeleri belli bir zamandan sonra yapamam. Fakat o satın alan 5 kişinin mevcut yazılımı sorunsuz kullanması için ve verdiğini ücretin karşılığını sonuna kadar alması için elimden geleni yaparım. Dediğiniz gibi fiyat bir tık yüksek. En azından yazılım stabil hale gelene kadar daha uygun olarak satışını yapmayı düşünüyorum