Merhaba,
Yazılım ve satış konunuzu inceledim, gayet güzel olmuş özellik ve görünüm açısından gerçekten güzel duruyor. Fakat şuanda blog temaları açıkçası çok fazla kullanılmıyor, genelde wordpress temaları vs. veya ajanslar toplu olarak tema/scriptleri var onları satıyorlar.
Bunun dışında açıkası fiyat da biraz yüksek geldi, daha makul seviyelere çekilebilir.
Satış konusunda forumda aktifseniz ve bu arayışlarda olanlar varsa onların konusuna yorum yaparak veya direk iletişime geçerek yapabilirsiniz.
Bunun dışında da premium üyelik alıp belirli aralıklarda konunuzu yukarı taşımak veya reklam ile o kategoride sürekli yukarıda olmasını sağlayarak yapabilirsiniz.
Açıkçası aklıma gelenler bunlar, eminim sizin de aklınıza gelmiştir. Hayırlı satışlarınız olsun.
Merhaba, öncelikle yapıcı eleştiriniz için çok teşekkür ederim. Bu yazılımı aslında CMS, WordPress gibi içerik yönetim sistemlerine alternatif olarak özel yazılım arayanlara özel geliştirdim. Dediğiniz gibi fiyatı da bir tık yüksek belirlemiş olabilirim. Tekrardan teşekkürler