WALLED adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burası Türkiye fiyatı minimuma çekip lisanslamak ama artık insanlar blog için wordpres kullanıyor o yüzden talep olmamış olabilir ama yazilim güzel eline koluna sağlık bunun yerine script satış scripti e-ticaret satış scripti rent a çar araç kiralama scripti vs gibi şeyler kodlarsan fikrimce daha çok para kazanırsın
Yorumunuz için teşekkürler. Dediğiniz gibi wordpress daha çok kullanılıyor fakat bu yazılımı wordpress ve benzeri cms sistemleri yerine özel yazılım tercih edenler için geliştirdim

_Forbidden_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat aşırı derecede yüksek. Onu düşürmeniz gerekiyor. Ayrıca forumlarda temanın tanıtımını yaptıkça müşteri çekebilirsiniz sabırlı olmakta fayda var.
Evet size katılıyorum. Projeye ciddi emek verdiğim için fiyatı bir tık yüksek belirlemiş olabilirim. Projede gözükmeyen arkada bir çok işlem yapıldı. Sizin de dediğiniz gibi ilk etapta fiyatı bir tık uygun belirlenebilir.

ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog çok genel bir konu ve kimsenin wp dışına çıkmayı hayal bile etmediği bir sektör.
evet blog çok genel bir sektör. Bu yazılımı CMS sistemleri yerine özel yazılım tercih edenler için geliştirdim.

sekizdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ayrıca pazarlama kısmı da önemli, güzel ve sade bir konu tasarımı da olmalı diye düşünüyorum.
ilerleyen zamanda konu tasarımı yapmayı da düşüyorum mutlaka

Srylius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Next.js + Tailwind + PostgreSQL + Redux olarak Full-Stack hale getirir ve Kanews'teki özelliklerin tamamını ekleyebilirseniz sisteme kategori takip, insight, favori, içerik gönderme vb. gibi direkt olarak ilk müşterisi benim.
Şu anda beta sürümü yani ilk halini yayınladım ve bu haliyle çok sade. Yazılım halihazırda full-stack bir içerik yönetim sistemi aslında. Yazılımda tek tıkla güncelleme yapılabiliyor. İlerleyen günlerde bir çok özellik eklemeyi düşünüyorum. Umarım müşterilerimiz arasında siz de olursunuz

dumbythegrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba,

açık kaynak yapın hocam. açıkcası dünyada kimsenin blog yazılımı için ücret ödemek isteyeceğini sanmıyorum özellikle tonla open source alternatifi varken. wordpress zaten bir baba gibi orada duruyor ancak onun dışında da sürüyle opensource aşırı lightweight ve çok optimize küçük blog yazılımları var. şimdi bu durumda yazılımcısı arkasında duracak mı durmayacak mı bilmeyen, kimse tarafından henüz kullanılmamış, referansı olmayan bir özel yazılıma neden ücret ödesin insanlar?

bugün iki üç kişi satın alıp kullanmaya başlasa, kaç yıl arkasında duracaksınız ürünün, minimum 10 yıl update garantisi veriyor musunuz?
Merhaba, yazılım zaten açık kaynak kod olarak teslim edilecek. Yazılımda domain üzerine lisans kontrolü yapılmaktadır. Aslında dediğiniz doğru fakat bu yazılımı adsense ile niche siteler kurup reklam geliri elde etmek isteyenler için geliştirdim. Minimum 10 yıl güncelleme garantisi hiç kimsenin vereceğini sanmıyorum fakat ben satmış olduğum yazılımlara güvendiğim için sonuna kadar arkasında durabilirim.