Yorumunuz icin teşekkür ederim. E-ticaret olarak mantıklı görünüyor tester ürün satislari vs. gibi düsündüm.
Evet hocam o da güzel bir fikir . Aslında ilgilenecek vaktiniz varsa verdiğim fikir ile birleştirirseniz de çok güzel bir proje ortaya çıkabilir . Şuanda ben dahil bircok insanın parfüm konusunda kararsızlık yaşadığını ve bu konuda az bilgiye sahip oldugunu düşünüyorum. Forumda bile parfüm ile alakalı bir konu açıldığında güzel etkilesim geliyor. Piyasada çok tercih edilenler ve az bilinip fazla abartilan parfümler başta olmak üzere
Olabildiğince çok parfüm markası hakkında açılış orta ve kapanış notaları , verdiği hissiyat , yaz parfümü, kış parfümü , gece parfümü , özel gün ( toplantı , özel buluşma), spor , iş , gündelik gibi kategorizelestirip parfüm hakkında insanlara olabildiğince bol bilgiler vererek hem rehber olup hemde verilen yönlendirmelerle dediğiniz gibi testerlarinin satışıni yaparak +etkileşim kasılıp parfüm tercihi konusunda öncü olunabilecek bir seviyeye erisecegini düşünüyorum. Hatta büyük bir kitleye hitap edilirse puanlama sistemi bile olabilir epey.com gibi sadece sizin puanlama yapabildiğiniz.