Faruk TURGUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba siz dikkat ediyorsunuz fakat yeni gelen üye bunları bilmediği için olabilir hocam. Yıllık alımda aslında üyelikleri ay bazına böldüğünüzde uygun oluyor şayet ticaret yapıyorsanız. R10 tarafında ödeme kuruluşundan bilgi alabilirler bir problem olduğunda bu sebeple olabilir

Muhasebeniz size yanlış bilgi vermiş aldığınız hizmetin faturası r10'da kesilir ve kullanabilirsiniz. Evet ticaret ön planda fakat bir çok yardımlaşma konuları mevcut

Esc olayının zor olduğunu ve büyük sorumluluk olduğunu en iyi sen biliyor olman lazım hocam Haftada bir nerdeyse bu konu açılıyor forumu sürekli takip ediyorsun esc ile ilgili çok kez açıklama yapıldı. Kurumsal plus ile normal üye arasında ki vurgun sayısı çok büyük fark var. KP'lerin 100'de 1'ine bile denk gelmez

Hocam bu algı bana göre yanlış neden derseniz burayı bir han gibi düşünün ticaret yapıyorsanız bu handa bir işletmesiniz ve kiraları gayet uygun. Google'da reklam için binlerce günlük bütçe gerekiyor ama burada 200k+ üyeye reklamı daha uygun yapıyorsunuz.
Zamanında 15 Yıllık KP'nin yaptığı vurgunu benden iyi biliyor olman lazım. Benim burada esc derken bahsettiğim sistem ise illa aracı biri değil bir sistem olması lazım.

Uyarı amaçlı konu bile açılmıştı
https://www.r10.net/guvenlik/3571788...ndirildim.html