mustafagoksenjt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Merhabalar ben uzun zamandır yenikoza gencallar giyinsen gibi yerlerden alışveriş yapan birisiyim.

Bu açtığım konu eski konu fakat arada bir üste çıkararak güncelliyordum.
Geçenlerde bu konuya bildirim geldi bende nedir ne değildir diye baktım. Mesaj moddandı. Bozum konularında artık üyelik alma zorunluluğu olduğunu ve bu üyeliklerden birinin almam durumunda ancak bozum yapabileceğimi belirtiyordu.

Gerekçesi ise GÜVENİRLİLİK olduğu yazıyordu. Şahsen ben r10dan birisi ile işlem yapacağım zaman önce ticaret puanına sonra şikayet konusuna sonra son açtığı konulara teyit işlemi şeklinde ilerliyorum. Üyeliklerin fiyatları da bana pahalı maalesef ki. Neden böyle birşeye gidildiğini merak ediyorum. Şikayet konularının konusu genellikle bozum mu ? Bunun yararını gören var mı ?
Merhaba siz dikkat ediyorsunuz fakat yeni gelen üye bunları bilmediği için olabilir hocam. Yıllık alımda aslında üyelikleri ay bazına böldüğünüzde uygun oluyor şayet ticaret yapıyorsanız. R10 tarafında ödeme kuruluşundan bilgi alabilirler bir problem olduğunda bu sebeple olabilir
println adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tehlikeli sular bunlar, bende daha önce kdv düşüyor mu diye sormuştum üyeliklerde. r10 vergi kaydı olmadıgı için düşmüyor yanıtı aldım. o yüzden burası bi ticari kuruluş gibi, yardımlaşma ve forum hissi baskın değil diye düşünüyorum.
Muhasebeniz size yanlış bilgi vermiş aldığınız hizmetin faturası r10'da kesilir ve kullanabilirsiniz. Evet ticaret ön planda fakat bir çok yardımlaşma konuları mevcut
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyla ilgili ben de Premium üyelere güvenmiyorum. Kimi adam gördüm Kurumsal Plustan 50 binden fazla vurgunlar yaptı. Güven üyelikle olmaz bence güven testi için en etkili çözüm escrow
Esc olayının zor olduğunu ve büyük sorumluluk olduğunu en iyi sen biliyor olman lazım hocam Haftada bir nerdeyse bu konu açılıyor forumu sürekli takip ediyorsun esc ile ilgili çok kez açıklama yapıldı. Kurumsal plus ile normal üye arasında ki vurgun sayısı çok büyük fark var. KP'lerin 100'de 1'ine bile denk gelmez
seIahattin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+ olarak yeni bir üye olarak katılıyorum imzama gif tasarımı ekleyecektim premium üyelik zorunluymuş çok saçma ticari kuruluş gibi bazı güncellemeler gelmesi lazım premium üyeliklerde aşırı pahalı
Hocam bu algı bana göre yanlış neden derseniz burayı bir han gibi düşünün ticaret yapıyorsanız bu handa bir işletmesiniz ve kiraları gayet uygun. Google'da reklam için binlerce günlük bütçe gerekiyor ama burada 200k+ üyeye reklamı daha uygun yapıyorsunuz.