longliive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Yurtdışında kayıtlı şirketim aracılığıyla uzun süredir e-ticaret faaliyetleri yürütmekteyim. Daha önce Shopify Payments altyapısını kullanarak sorunsuz ödeme süreçleri yönetmekteydim. Ancak R10.net üzerinde PayTR’nin verdiği reklamlar ve belirtilen düşük komisyon oranları dikkatimi çektiği için, Türkiye pazarında ödeme altyapısı olarak PayTR’yi denemeye karar verdim.

Ne yazık ki bu kararın ardından 190.000 TL tutarındaki bakiyeme hiçbir açık gerekçe sunulmadan aylardır bloke konuldu. Tarafıma ne resmi bir belge talebi iletildi ne de sürecin ne zaman sonuçlanacağına dair net bir bilgi verildi.

Bu süreçte hem e-posta yoluyla, hem WhatsApp destek hattı üzerinden, hem de R10.net üzerinden defalarca iletişime geçmeme rağmen hiçbir geri dönüş alamadım. Süreç tamamen belirsiz ve şeffaflıktan uzak şekilde ilerliyor.

PayTR’nin kurumsal imajına ve R10.net üzerindeki görünürlüğüne güvenerek başladığım bu süreç, şu anda ticari faaliyetlerimi ciddi biçimde sekteye uğratmakta ve maddi manevi zarar vermektedir.

Benim gibi mağduriyet yaşayan kullanıcılar varsa bu başlık altında deneyimlerini paylaşmalarını rica ederim. Merak ediyorum paramız nerede ve neden hiçbir şekilde dönüş alamıyorum.

Ayrıca bu paylaşım, R10.net üzerinde günlük olarak sürdüreceğim sürecin 2. günüdür. Ödemem tarafıma aktarılana kadar sesimi olabildiğince duyurmaya devam edeceğim. Mağaza numaram 532485
rakam yüksek oldugu için bekletmekte sanırım ancak paytr ye destek yazıp gerekli aksiyon için işlem başlatabilirsiniz elbet bi cevap vereceklerdir