Merhaba,
Aracımı eski aracımı 1 ay önce satmıştım biraz sorunları vardı bunu alıcıya belirttim ve kendisi ayrıca en pahalı paketten eksper yaptırdı ve dediğim şeyler v.s çıktı, her neyse adam 1 ay sonra beni şikayet etmiş. Tebligat tarzında avukat bürosundan 'xx.xxx₺' masraf + 'xxx.xxx'₺ değer kaybını göndermezseniz dava açacağız gibisinden. Fakat alıcı bunları bildiği halde aldı yani her şey ekspertizde ortadaydı, eksper zaten hatta arabayı vurdu öldürdü o derece diyim ama buna rağmen aldı arabayı. Ve ayrıca arabanın değerinden v.s'de düşmüştük yani maliyetleri ben ona göre belirleyip fiyatıda ona göre yazmıştım emsallerinden 70 , 80k aşağı fiyata vermiştim.
Gelen kağıtların içinde maliyetleri de yazıyordu işte motor değişecek, cart curt her şeyin en iyisini seçmiş, en kalitelisini seçmiş fiyatı arttırabildiği kadar arttırmış. Yani sorun olmayan malzemeyi bile sıfırını almak için eklemiş te eklemiş.
Kısaca sizce bir sorun olur mu, mahkemeye verse süreç nasıl ilerler? İçimi rahatlatmak için size sormak istedim.
Yani şimdi bir de durduk durmadık yere strese soktu beni karşı dava v.s açabilir miyim? İşim gücüm var canımı sıktı bu muhabbet.