Örnek veriyorum o kadar basit şeyler yüzünden sorun oluşuyor ki anlam veremiyorum yaşından dolayı mı diyorum. O 24 yaşında ben 29 acaba diyorum ileride daha mı düzgün düşünür. Kıskanıyor vs felan ama. Mevzu şu evlendikten sonra diyor araba kullanıyorum mesela ben evde tek market şu bu annen gile kesinlikle yardım etmeyeceksin sen kukla değilsin diyor. Böyle birsey var mı bende ona diyorum ki benim ailem yaşlı. Zaten herzaman beni cağıracak değiller. Çok zorda kaldığında çağırır bende ona giderim. Yok efendim sen kuklasın yok şöyle böyle. Yanlışmı düşünüyorum. Ailemi Bi sahiplenemedi. Ben onun ailesini sahiplendim tek laf etmedim saygı duyuyorum sevgi duyuyorum. Ne zaman ihtiyaçları olsa burdayız diye düşünüyorum ama o bu şekilde düşünüyor.
Merhaba, bu durum yaşıyla vs alakalı değil, bunu bikere kafanızdan atın. Kişinin huyu karakteri yaşama bakış tarzı o şekilde, ve hiçbirşekilde kesinlikle değişmeyecektir. Değişir diyede kesinlikle ümitlenmeyin, emek sarfeder çabalar fikirlerini değiştirrim diyede kendinizi kandırmayın, 24 ünde neyse 50'sinde o olacaktır.
2. husus:
Daha evlenmeden ailenize yardım edip etmeyeceğinizin hesaplarını yapan bir karakter, yani demiyorki, "Eşimle bir olup bu hayatın üstesinden geliriz, Eşim olacak kişi vijdanlı merhametli biri, ne beni mahcup eder nede kendi ailesini. çoçuklarımızıda güzelce yetiştirriz, rabbim güç verirse ailelerimizede faydalı birer evlat oluruz" demiyor. Ne diyor: Annene babana kesinlikle yardım etmiceksin diyor. Daha dakka 1.
Yanlış anlama nişanlın diye yanlışa doğru diyeceğim bir durum yok, fakat bu; içten pazarlılık, sinsilik, aşağılık kompleksine sahip ve asalak yaşam tarzını benimsemiş, bencil bir insan karakteri'dir. ve o sözü söylediğine göre Muhtemelen eşin olacak kişinin çalışmadığını ve bir meslek sahibi olmadığını düşünüyorum.(muhtemelen yanılmıyorum.) Yani bir ömür senin üzerinden asalak gibi geçinip yaşama planları var.
Kesinlikle uzaklaşmaşlısın. Görsel güzellik geçicidir, Huyu suyu kalbi güzel birine yönel.