Murat72 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte onu kestiremiyorlar. Gelip konuma direkt kilit atıp " Güven durumundan dolayı kurumsal üyelik alın gibi " mesajla kilitleniyor.
O zaman trade bölümünü kaldırın bir ton trade boşuna geldi demekki bize gelip burda 3-5k bozacam diye niye 15k ödüyorum aktif ticaretini yapmıyorum bu işin. Acil para lazim olduğunda insanlarda faydalanıyor bende nakit ihtiyacımı görüyorum. Bu karar sanırım hiç düşünülmeden alındı bozum kategorisi aktifligide kalmayacak.
bende bozum ilgileniyorum dediklerinizde haklılık payı var benim merak ettiğim insanların ticari değilde ihtiyaçları için açtığı konularda kapatılıyor.

örnek K.Plus üyeliğim yok birisinden paypal ödemesi alacam ama yapamıyorum konu açıp forumda yapabilen birisinden hizmet almak istiyorum bu konuda kilit

paypal bozum yapıyorum konusuda kilit hani hizmet verene istese yine iyi ama hizmet alandan da istemesi çok saçma

konu açmadan ticaret nasıl olacak benim arayışım nasıl giderilecek 100 dolar işlemim için 15k vereceğime hiç o ticari gerçekleştirmem değil mi ben hizmet veren biri olarak hizmet alanı düşünüyorum.