Projeye 17 önce Başlandı;
1 yıldır kullanmadığım ve içerisinde sadece 2 makale olan blog sitemin üzerinde denemeler yapmaya başladım, Bir bot yazdım ve bir no code free site oluşturucu üzerine 666 tane free site oluşturdum ve hepsi tek sayfa bu 666 sitenin hepsi tek sayfa ve yazılan 20 kelimelik bir yazı ve tüm sitelerdeki yazıların hepsi aynı noktası virgülüne kadar aynı sadece anahtar kelime üzerinden link çıkışı yaptım ve inanılmaz şekilde 14. günün sonunda 2.sıraya yerleşti, Tabiki Ani düşüş ne zaman olacak merakla bekliyorum.
Bu dünün backlinkleriydi.
Gelelim bugune

Sabah kalktım ve evet ilk sıra , backlinkler artışta

Ne zaman dibe vuracağını merak ediyorum
06/05
Botta düzenleme yapıldı , Yeni açılan site linklerini daha önce açılan 666 adet siteye minimalize şekilde ekliyor, bu şekilde yeni açılan siteler çok kısa sürede index almaya başladı , Ayrıca eklenen sitelerin google üzerinden index kontrolü yapıyor ve index alanları 666 siteden siliyor.
Düşüncem Bu şekilde
Eğer google beni bu süre zarfında ilk sıraya cıkardıysa henüz açılan 666 sitenin içeriğini kontrol etmemiş demekki, yani ben bu 666 siteyi yaklaşık olarak 1 hafta yayında tutacağım , sonrasında bu siteleri bot silecek ve bu 1 haftalık periyodda açılan siteler ilede bir kısır döngü oluşturacağım , 1 hafta önce açılan tüm siteler silinecek şeklinde o zaman backlink sayımdaki artış duracak ve stabil bir hale gelecek diye düşünüyorum
Tabiki google bunu yemez ama deniyorum
06/05 Güncelleme
Gün boyu Site sıralamasını belki 50 sefer sorgulamışımdır meraktan, 12 gibi farkettim ki mobilde site 2. sırada bunu düzeltmek için nasıl bir çözüm bulabilirim diye düşündüm ve aklıma forumda ücretsiz olarak dagıttığım python kodu geldi(
Link) web traffic sağlıyordu , Bunun üzerinde biraz daha değişiklikler yaparak ve arayüz ekleyerek google üzerinden anahtar kelime ile siteyi arayıp tıklayabileceğim bir yazılım haline getirdim , ve fingerprint api almaktansa kendi fingerprintimi üretecek basit bir uygulama yaptım ve ana uygulama entegre ettim. Sonrasında fingerprintten mobil cihazlarla aramaya başladım ve 40 dk. sonra mobilde ilk sıraya çıktım. (Herşeyimle tamamen googleun istemediği şeyler yapıyorum bakalım nereye kadar gidecek)

Yaklaşık 2 saat içinde yazılan bot
28/05 Hala il sıradayım kurdugum spam site acıcı ile yaklasık 90k backlink elde ettim ve stabil olarak 90k da gidiyorum, Google spama karşı gelmiyor diye düşünmeye başladım gerçekten, eski bir domainle blog sitesi açtım ve onunlada 2. sıraya cıkmayı başardım bakalım sürec nasıl olacak
@
muratergl , @
HopeDesign ,@
ByPowerfuL