* Şikayetçi olduğum üye: @Nethiz;
* Şikayetçi olma nedenim: Sunucularındaki kesinti nedeniyle hizmet iptali
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhaba Sayın Moderator,

Bu arkadaşımızla 23 Aralıkta başlayan ryzen9 dedicated server kiralama serüvenimizde yaşadığımız sorunlar asla tükenmek bilmedi. Başlarda iyi giden bu süreç geldiğimiz noktada arkadaşın kesinti konusunda bir sorunu olduğunu anlamamla son buldu. Kesinti konusuna gelecek olursak son 1 aydır ciddi bir şekilde sunucularda kesintiler yaşanmaya başladı. Bu kesintiler saatlerce sürdü ve sistemlerimize hiçbir şekilde erişim sağlanamadı. Bu süreçte arkadaşla iletişime geçmeye çalıştığımızda geç dönüşler geçiştirmeli yanıtlar aldık. Bir gün elbet bu sorunu çözecekler umuduyla çalışmaya devam ettik fakat kesintiler bitmek bilmedi. Tabiki bunun sonucu herkesin de bildiği üzere maddi zararlar ve müşteri kayıpları ... 29 Nisan Salı günü wp üzerinden sunucuyu taşıdığımızı ve son ödediğim faturanın iadesini istediğimizi belirttim. Kesinti sürecinde defaatle sunucuya erişim verin verilerimizi alalım dememize rağmen sorun çözülecek, düzelteceğiz, taşımayın gibi yanıtlarla geçiştirildik. Fazla uzatmayacağım, sonuç olarak biz kaybettiğimiz müşterinin, ettiğimiz zararın. faturasını firmaya kesmeyip sadece sunucunun üretini istememize rağmen arkadaşlar sunucuya bugün iade işlemi başlatıp kalan günün parasını iade edeceklermiş, sunucuların kesintisi yetmiyormuş gibi iadede kesinti yapıyorlar. Kesinti konusunda sorunları olduğunu bu noktada anladım ve whatsapp dan mesaj attım fakat halen dönüş yok. Kurumsal üyeliği var güven kazanmmış gibi görünen profili var biz böyle insanlarla çalışmayacağız da kimle çalışacağız düşüncesiyle sunucu kiralıyoruz ve uğraştığımız şeyler gerçekten içler acısı...

Taleplerim;
- 23 Aralıktan bu yana ödediğimiz faturaların iletilmesi
- Sunuc tutarın son ödediğimiz tutarda tam bir şekilde iade edilmesi ( Eksik iade söz konusu olursa bu süreçteki zararı tanzim etmek için mahkeme yoluna başvurulacaktır. )
- Ayrıca sunucuya 48 subnet ipv6 tanımlanacaktı güya sıkıntı var diye tanımlamadılar iki aydır faturasını ödetiyorlar. Bunun iadesi
- Bir adet daha sunucum var 15 gün ücretsiz kullanın denmiş süre eklenmemiş bunun düzeltilmesi

Sayın moderator üç beş lira için böyle şeylerle uğraşmanızı istemem fakat arkadaş işini düzgün yapsa çözüm bulunur orta yol bulunur bir şekilde çözülür. Emin olun bu şekilde şikayet konusu açmak bile saçma. Arkadaşla muhattap olmak istemiyorum. Kesinti sürecinde arkadaşa oluşturulmuş şikayet talepleri mevcut kesinti sürecindeki mesajları atıp konuyu kalabalıklaştırmak istemediğimdem iade talebimde yapılan kesintinin ekran görüntüsünü ileteceğim. Eğer isterseniz whatsapp görüşmelerinin görüntüsünü iletebilirim.