organikurunler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ellerinden öpüyorum Annenizin , eskiler farklı gerçekten , güneş üstüme doğmadan uyanırım hep , herkese de tavsiye ederim
Bereket vardır o saatlerde.
Kolay gelsin.

Merhabalar hocam sizde lütfen yanlış anlamayın kötü niyetli değil yorumum ama bence burada arkadaş sadece paradan bahsetmemiş ki , bazı şeyler para ile ölçülemez sabah uyanıp bahçede bağda çalışmak vs yada az para kazandıran sevdiğin iş seni zengin etmez ama MUTLU EDER.

hayatta mutlu olmaktan daha güzel ne vardır. Çoğu insanda para kazanıp zengin olacağınız sandığı için aşırı çalışıp hayatını tüketmez mi
İyi forumlar dilerim hocam.
Kesinlikle yanlış anlamadım hocam estağfurullah güzel açıklama yapmışsınız ama ne olursa olsun ne kadar mutlu olursan ol ne kadar sağlıklı olursan ol aklıma gelebilecek para haricî bütün şeylere ulaş ama en sonunda paraya çıkacaktır bu hayatın kuralıdır bazı şeyler paradan önce gelir bu hayatta ama yinede parayla sonuçlanacaktır sağlık disiplin yeme içme ne olursa olsun bunların hepsi parayla daha ileri seviye olur en iyisi olur beni yanlış anlama hocam anlayışla karsila 🙏🙏