declan43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam wordpress blog ve kurumsal sitelerde çok kullanılıyor fakat e ticaret sitelerinde kullanım oranın bu olduğunu düşünmüyorum. Büyük firmaların e ticaret alt yapılarına baktım hiç wordpress göremedim
Hayır şimdi şöyle bir durum var bu tecrübe ile olan durumlar. Ben 6 yıldır woocommerce kullanıyorum şükürler olsun ciddi bir sorun yaşamadım. Ciromuz piyasaya göre değişse de aylık 2-2.5 gibi. Aslında Bu durum birazda merak meselesi şöyle diyorsanız "ben hiçbir şeyden anlamam paramda var kendime bu işlerden anlayan ortak arıyorum" o zaman ücretli sistemler elbette size Uygun olur. Yok "ben herşeyi kendim göndereceğim öğreneceğim her aşamasında görev alacağım " derseniz woocommerce elbette ilk seçeneklerden. Wordpress malum Google dostu birde 50-60 ürün için o paralar verilir mi ayrı konu.

Örneğin 1 sene önce bende sıkıldım siteyi opencart sistemine taşıdık. Sağolsun bir firmaya verdik. Herşey okey ama ürün varyasyon kdv durumunu 2 ay aşamadık ne yaptıysak küçük bir sorun yüzünden olmadı gibi. Geriye dönüş yaptık ama o stres aman Allahım anlatamam.

Sakın yanlış anlamayın ben diğer arkadaşların fikirlerine saygı duyuyorum ama bu dönem farklı bir dönem. Hiçbir şey göründüğü gibi değil takıldığın an zaman ve para kaybedersin.

Siz sistemde ne olsun ne olmasın ona karar verin bence ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir. Kolay gelsin