BianAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shopfy elbetteki önemli bir altyapı. Ancak dengesiz TL Dolar süreçlerinde globale açılmayacak yada ciddi kar elde etme garantisi olmayan firmalarıma önermiyorum. Kişisel tercihim şimdi firmanın savunucuları gelip giydirmesin 😀

Çünkü birçok işe yara eklenti aylık veya yıllık ödemeli dolar bazlı. Paketler dolar bazlı. Tema vs yine dolar bazlı genelde. Ve dolar durmuyor.

İşinizi detaylı analiz etmeden birşey dersem pazarlamacı olurum. Tam olarak ne istiyorsunuz hangi özellikler olacak, entegrasyon olacak mı, reklam yatırımı olacak mı, teknik bilginiz var mı, vs vs. Liste uzar doğru bir seçim için.
Anladım hocam, ihtiyaçlarım şunlar olacak: 100 civarı ürün eklenecek, sms ve mail otomasyonu düzgün olacak, tüm pazaryerleri ile entegrasyonu olacak, meta ve google dönüşümleri düzgün çalışacak,bundle sistemi olacak. orta seviye Wordpress hakkında teknik bilgim var. Çok fazla tasarımsal bir site istemiyorum hızlı olması açısından woodmart temalarından uygun olanı seçip direkt düzenlerim gibi düşündüm. Bu kapsamda nasıl ilerlemeliyim sizce hocam ?