şikayet konunuz silinir vb vb. sizi gerçekten yanlı davranışlar rahatsız etmiyor mu? şimdi o yandan çıkarı olanlar gelip buraya eleştiri yapacaktır onları ciddiye almadan, gerçekten yanlı davranışlardan rahatsız olan arkadaşlarımız ile konuşalım istiyorum.
Yani düşünün ki haklı olduğunuz bir şikayet konusu daha size cevap hakkı sunulmadan gecenin bir yarısı çözümlendi olarak dahi değil siliniyor. yazıklar olsun.
Konunuz, sizin mesajınıza istinaden beklemeye alınmış. Yani silinen bir şey yok. Ayrıca açtığınız şikayet konusu daha birkaç saat önce kapanmasına rağmen yeni şikayet konusu açıyorsunuz. Onun sonuçlanmasını beklemeden de buraya gelip, bizleri zan altında bırakmaya çalışıyorsunuz. Eğer güvenmiyorsanız, bir daha girmeme gibi bir seçeneğiniz var. Yasağınız bittiğinde, işin aslını bilmeden bu şekilde kimseye iftirada bulunmayın.
Hocam yanlı yönetim olduğunu düşünüyorsanız niye bu platformdasınız ? Kaldı ki moderatör arkadaşlar kendi işlerinden vakit ayırıp gönüllü olarak bizlerin sorunlarıyla ilgileniyor. Bir de bu açılardan bakın olaya.
Aslında durum bu kadar basit, teşekkürler. Madem güvenmiyorsunuz, neden buradasınız değil mi. Umarım üyemiz geldiğinde iğneyi kendine, çuvaldızı bize batırır.
konuyu bilmiyorum fakat Kurumsal Plusların sildirme hakkı vardı diye hatırlıyorum
Hayır bu yanlış bilgi. Şikayet kategorisinde moderatörler de dahil olmak üzere herkes eşittir. Kurumsal Plus üyelerin tek avantajı, şikayet konuları ilk açıldığında dış dünyaya kapalı olmasıdır. Sadece şikayet eden, edilen ve yöneticiler görüyor. Eğer 48 saat içinde sorun çözülmezse, o zaman herkese açık hale geliyor. Bunun dışında bir avantaj bulunmuyor.