Örnek veriyorum o kadar basit şeyler yüzünden sorun oluşuyor ki anlam veremiyorum yaşından dolayı mı diyorum. O 24 yaşında ben 29 acaba diyorum ileride daha mı düzgün düşünür. Kıskanıyor vs felan ama. Mevzu şu evlendikten sonra diyor araba kullanıyorum mesela ben evde tek market şu bu annen gile kesinlikle yardım etmeyeceksin sen kukla değilsin diyor. Böyle birsey var mı bende ona diyorum ki benim ailem yaşlı. Zaten herzaman beni cağıracak değiller. Çok zorda kaldığında çağırır bende ona giderim. Yok efendim sen kuklasın yok şöyle böyle. Yanlışmı düşünüyorum. Ailemi Bi sahiplenemedi. Ben onun ailesini sahiplendim tek laf etmedim saygı duyuyorum sevgi duyuyorum. Ne zaman ihtiyaçları olsa burdayız diye düşünüyorum ama o bu şekilde düşünüyor.
Samimi olmadıkça kimsenin ailevi meselelerine yorum yapmayı çok sevmem ama böyle bir düşünce sağlıklı olamaz maalesef. Bunu konuşarak çözmenizi tavsiye ediyorum. Evlenince, evlat olmaktan çıkmıyorsunuz, tabii ki ailenizin bir ihtiyacı olduğunda bir evlat olarak yardıma koşmak en doğal hakkınız ve sorumluluğunuz.