bmw730d 2007 ile citroen aracı takas yapmak zorunda kaldım 2 3 sene önce. sebepleri özel ne olduğu da önemli değil.
bmw ile dağlara taşlara nereye sürersem süreyim bir gün bir sorun yaşamadım. izmirde şelaleye varmaya çalışırken nehir yatağından 3 km sürdüm bir çok suv gidemez. arabaya yapmadığım şey kalmadı. ama hiç bir zaman sıkıntı çıkarmadı. 150.000 250.000 arası 100k km kullandım aracı 2 yıl boyunca ve çok keyif aldım. sonra citroen araç aldım türkiye'ye gelirken ustaya sordum beni de götürürsen gidebilirsin tabi diye şaka yaptı. araç edirneden ankaraya ve geri yurtdışına çıkana kadar 4 defa kaldı yollarda, defalarca servis ve para harcadıktan sonra selanik yakınında gece motor yedi. sorun ne? hiç bir şey, çünkü kötü mühendislik, özensizlik, düzensizlik. fransızların işi değil araba yapmak. yapmasınlar lütfen.
hata sorun diyince japon araçları elbette 1. sırada. şimdiye kadar 20 değişik markanın bir çok aracını kullandım ve çok değişik deneyimlere sahibim. BMW alın ve kullanın ama aldırmadan iyi bakın derim. ayrıca 7.30 7.40 daki kaliteyi beklemeyin 3 5 serilerinde. 7 serisi daha sağlamdır dağa taşa gelir