Konunun tamamını okumadan mesaj atmayın, konumun altını reklam poligonuna da çevirmeyin lütfen. Yalnızca tüm şartları sağlayan arkadaşlardan alım yapacağım.
Öncelikle şu anki tedarikçimden memnunum gayet fakat kendisinin özel hayatıyla alakalı sanırım, iletişim konusunda gecikme yaşıyoruz. Bu sebeple yeni bir bayi arıyorum.
Ürünlerimi yalnızca forum dışı veriyorum. Müşterilerim ajans, esnaf çevresi. Bazen sırf hediye etmek için bile lisans arıyorum.
Bu yüzden sattığı ürünün arkasında duramayacak
Patlak rus sitelerinden aldığı lisanslarla ticaret yapmayacak
Adobe gibi anlık yenileme gerektiren lisanslarda hızlıca iletişim kurabilecek (Arabadayım hocam, otobüsteyim hocam tarzındaki evliya çelebiler yazmasın)
Garantili diye sattığı üründe sorun çıkınca (İlk giriş garantiydi, 1 saat garantiydi) gibi bahanelerle gelmeyecek
Bakiyeyi alana kadar bana kral muamelesi çekip bakiyeyi aldıktan sonra çok yoğunum imajları çizmeyecek
Farklı çeşit lisans porftöyü olan (TOD, Mubi örneğin)
Kısacası insani asgari koşullarda ticaret yapacağım bir arkadaş arıyorum.
Bana ürün ve fiyatlarla beraber teklif iletebilirsiniz.
Aldığım lisansların hacmi bazı aylar 5.000 bazı aylar 50.000. Buna göre yazın.