Net tabii ki de shopify. Kendim shopify alanında çalışıyorum diye demiyorum. Şimdi burada şöyle bir durum var. Neticede bir e-ticaret sitesi bir dükkan gibi değil. Alan adını aldım insanlar bir şekilde girerler bulurlar gibi bir durum söz konusu değil. Bu yüzden reklam çalışmaları yapmak zorundasınız. Bu reklam çalışması yaparken de veri toplamak ve bu verinin doğru şekilde toplanmasını sağlamak lazım. İşte bu noktada shopify bir numara. Örnek atıyorum facebook reklamlarından verim almak istiyorsun. Pikselin en iyi şekilde çalışması lazım. Shopify bunun için biçilmiş kaftan. Birçok platformda maalesef aynı verimi shopify kadar almak kolay değil. İşin dönüşüm noktası çok çok önemli. İşin dönüşüm noktası dışında ücret olarak shopify bence çoğu Türk firmasından daha ucuz. Elbette başlangıçta tema vs ücretler olabilir ancak en iyi verimi almak istiyorsanız biraz harcama yapacaksınız. Ücretsiz olarak zaten bir ton eklenti vs var. Sadece bunları bilmek lazım. Ücretli çözümler de oldukça başarılı. Kısaca ben en iyi dönüşümü alabileceğim için shopify dedim ve ondan tercih ettim. Daha birçok parametre vs var ama burada yarıda kesiyorum.