declan43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wordpress mantıklı yani o zaman hocam anladığım kadarıyla. Güvenlik problemlerinden dolayı biraz çekiniyordum wordpress e açıkçası shopify vs wordpress aşamasındayım sizce hangisi ?
asklayap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam grow paketi alın ilk 3 ay 1 dolar zaten. İlk 3 ayın ardından bütçenize göre düşürür veya arttırırsınız. Türkiye'de de kullanabilirsiniz. Shopify haricinde ikinci sırada İkas öneririm. Wordpress kullanmayın hocam. Gerçekten boş. En dandik tasarımdan uzak tema ile kullanabilirseniz anca performans alabiliyorsunuz. Yeni nesil tasarımlı bir site kurduğunuzda ve 200 ürün eklediğinizde her üründe de ortalama 5 varyant olsa site direkt nakavt oluyor. Biz wordpress kullanırken sunucu için 3k ödüyorduk aylık bundan 1.5 sene önce. Şimdinin 5k sı aylık. Aylık 5k ona ödemenin hiçbir mantığı yok. Bizim projemizde tasarım ön planda olduğu için kullanmak zorundaydık şimdi ise satış ve performans ön planda bundan dolayı Shopify. Fakat dediğim gibi ikası çok ucuz fiyata bulunca aldık direkt. Bizim için de tecrübe oldu. 2. Senesinde yenilemeyi düşünmüyorum çünkü her özellik için para istiyorlar. Shopifyda da ek hizmetlerin bazıları ücretli fakat bu kadar değil ve Shopify'da 3. uygulamalarla çoğu ek ücretten kaçınabiliyorsunuz.

WooCommerce'da yaşayacağınız durum şu olacak. Bir eklenti kurmak isteyeceksiniz kuracaksınız fakat sizin istediğiniz özellik paralı olunca lisans almak zorunda kalacaksınız veya crackli kuracaksınız. Shopify'da da aynı mevzu var. Shopify'da da ücretli eklentilerin crackli hallerini bulabiliyorsunuz bundan dolayı ekstra ücret çıkmaz eklenti konusunda fazla.
😀 Bazen hayret ediyorum. Kardeş al bir woodmart ihtiyaç olan hemen hemen herşey içinde takma bu kadar. Tecrübe parayla alınamaz bir olgu. Sunucu ben aldım 20 bin 60 bin biraz abartılı olmuş kolay gelsin