Buradan parasını kaybeden, dolandırılan arkadaşlara sesleniyorum:
@sedatakar;
@Eyupoglu;
Hiçbir şekilde hesabım çalındı bahanesiyle bu işin üzeri örtülmemeli. Hesap sahibi daha önce de güvenlik tehdidi yaşadığını kabul ediyor ama önlem almamış. Bu da açık şekilde ihmaldir.
Size önerim şu:
- Savcılığaa suç duyurusunda bulunun.
Suç duyurularında hem *********** olduğu iddia edilen nmarayı hem de bu paranın geçtiği R10 hesabını açıkça belirtin. - Hesap sahibini de şikayet edin.
Çünkü bu dolandırıcılığın onun hesabı üzerinden yapılmış olması, doğrudan olmasa da dolaylı sorumluluğunu doğurur. Ben yapmadım demek yetmez. - Süreç uzarsa, tazmin talebinde bulunun.
Gerçek dolandırıcıya ulaşılamazs, zararınızın hesabı çaldıran kişi tarafından karşılanmasını talep etme hakkınız doğar. İhmal eden, zararı da üstlenmek zorundadır.
Elinizde dekont, yazışma, telefon numarası, ekran görüntüsü gibi ne kadar belge varsa hepsini toplayın. Ortada ciddi bir mağduriyet var ve bunun sorumluluğu bir şekilde üstlenilmek zorunda.
Hesabi çaldıran arkadaşın ben geri ödeme yapamam sadece cok üzgünüm tavri gerceten sinir bozucu . Yapmali oldugun davranış şuydu merak etmeyin ya dolandircilari 1 ay icersinde bularak paranizi tam sekilde iade edecegim yada yapmis oldugum sorumsuz davranisdan otru 1 ay icersinde bulunmazsa kendi cebimden oderim
tam olarak bu olmaliydi ben sadece uzgunum diye birsey olamaz hocam .