asklayap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fikrimi dikkate almanızı isterim. 10 yıldır e-ticaretle ilgileniyorum. Bütün altyapıları kullandım diyebilirim. Şu an internet sitem ikas altyapılı, yurtdışı websitem shopify altyapılı. İkası kullanmamın sebebi, scale plus (enüstpaket) normalde 120k iken 20k'ya birisinden bulup aldığım için. Bu fiyata bulmasaydım Shopify ile devam ederdim. Shopify'dan daha iyi hiçbir altyapı yok. WooCommerce falan boş iş, diğer Türk firmaları da boş. T2cimax, Ide2soft falan. İkas onlardan daha iyi ama Shopify > hepsi.

Düzenleme: İkas hiçbir zaman büyük bir firma olamayacak çünkü müşteri deneyiminden önce para kazanmayı daima ön planda tutuyorlar. En üst pakete sahip olmama rağmen çoğu gerekli özellik için ekstra ücret istiyorlar ve bu miktarlar düşük değil. Pazarlama paketi var mesela en düşüğü aylık 1k.
woocommerce boş diyorsunuz ama aylık 1 m 2 m 3 m cirolar olan yıllardır (+-10 yıl) sabit müşterilerim hala güncelleme alıp yoluna devam eden onlarca müşterim var. boş demek ne kadar talihsiz bir şeyi beğenebilirsiniz veya beğenmeyebiliesiniz woocommerceyi ben yazmadım tabi ama yorumunuz daha BOŞ OLMUŞ