Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer konuda da söylediğim gibi, ATATÜRK'e saygısızlık edenler burada bulunamaz. O, siyaset üstü biridir. Bu ülkenin kurucu lideridir.

Dürüst olmak gerçekten büyük bir erdemdir. Size de tavsiye ederim. Aynı gün alıntı yaptığınız @zerkalov89; süresiz uzaklaştırılmış ve siz sadece 3 gün uzaklaştırılmışsınız. Bu tür algı peşinde koşarak elinize bir şey geçmez!

Birkaç sene öncesine kadar benim de profil fotoğrafımda ATATÜRK'ün resmi vardı. Fakat düşündük ki, bizim yapacağımız her yanlış hareket, her yanlış söz, Atatürk ile ilişkilendirilecek. Bu sebeple kaldırdık. Asıl yapmamız gereken, onu anlamak, ilkelerini benimsemek ve ona göre hareket etmek. Aksi halde beyni yıkanarak Atatürk'e düşman edilenleri doğru yola getiremeyiz. Bu sebeple yazdıklarınıza katılıyorum.

Dediğimiz gibi, bu konuda taviz vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz, teşekkür ederim.

3 ay uzaklaştırıldı o kişi. 3 yazarak, sanki 3 gün algısı yaparak neyi amaçlıyorsunuz? Bazı arkadaşlarımızı gerçekten çözemiyorum.

canım abim, banım kalktığından beri sadece hayalet gibi gezme kararı almıştım ancak konu Atam olunca bir konu da rahatsızlığımı bildirmek için yazıyorum.
3 ay ceza verirken neyi amaçladığını diğer mesajında belirtmişsin. anladım abi. karar senin, baş üstüne. senin nasıl bir kimliğe sahip olduğundan Atatürk konusunda ne kadar hassas olduğundna kimsenin şüphesi yok.
lakin, 3 ay böyleleri için hiç bir şeyin değişimi değildir. toplumsal olarak tepkimizi daha net ve daha sert vererek böyle insanları dışlamalıyız. süresiz uzaklaştırmanı bekler ve isterdim.

edit//

mesajı yazdıktan sonra kişinin geçmişine baktım. gerisini senin takdirine bırakıyorum abim ;