Öncelikle geçmiş olsun hocam. Konuyla ilgili tüm detayları ve yorumları dikkatlice okudum. Lütfen yanlış anlamayın ama açık konuşmak gerekirse, durumun anlatım biçimi bana parayı sizin almış olabileceğiniz izlenimini verdi.

Ancak burada asıl mesele şu: Polisin görevi "ya siz ya da eşiniz aldı" gibi varsayımlarda bulunmak olmamalı. Polis tahmin yürütmek için değil, delil toplamak için var. Neden parmak izi alınmıyor? Bu tür durumlarda teknik inceleme kesinlikle şart.

Ayrıca daha önce yaşanan altın hırsızlığı vakasından neden gerekli dersler çıkarılmadı? Bu kadar büyük bir meblağı tekrar evde saklamak büyük bir risk. Olayın tekrarlanması bu açıdan ne yazık ki şaşırtıcı değil.

Eğer hırsız bu kez de bulunamazsa, ileride benzer bir duruma karşı hazırlıklı olmak adına sahte bir kasa düzenleyip, çok paranız varmış gibi bir izlenim vermeniz faydalı olabilir. Muhtemelen aynı kişi tekrar deneyecektir. Ancak bu sefer mutlaka gizli kamera sistemiyle önlem alın. Gerisini zaten siz halledersiniz.

Son olarak, eşinizin banka hareketlerini detaylı şekilde incelemeniz de önemli olabilir. Gelişmeler olursa beni de haberdar ederseniz memnun olurum.