Bak yine yanlış yapıyorsun. Diyelim ki o mesajı silen yöneticinin dediğin gibi hassasiyeti yok (Ki bunun ihtimali bile yok). Bu senin "Bana bunu dedi ama nedense ceza almadı" demeni haklı çıkarır mı? Sen bunu yazarsan, forumdaki tüm yöneticileri dahil etmiş olursun. Bak hala yaptığının doğru olduğunu diretiyorsun. Bunu yapma. Eğer bunu yaparsan, bizim tüm çabamızı göz ardı etmiş olursun. İğneyi kendine, çuvaldızı bize batır.
Ben burada
nedense diyerek bir iftira atmıyorum. Aksine şaşırdığım bir durumu belirtiyorum çünkü daha öncesinde emsal uygulamaları biliyorum.
Forumun önce uyarı sonra ceza uygulamasını da biliyorum. Ama bu tarz konularda uyarısız, direkt bana geçmesi gerektiğini de düşünüyorum.
Sen muhtemelen mesajımı yönetimi hedef göstermek adına attığımı düşünüyorsun ama öyle değil. Dediğim gibi tam tersi bu konuda hassas davranılıyor zaten. İhtimal vermiyor olsan da aynı hassasiyeti taşımayan insanlar olabilir bu doğal bence. Belki de üyenin daha önce ceza puanı yoktur diye uyarı da yapılmış olabilir bu kısmı ben bilmiyorum.
Ama bu tarz hassas konularda uyarı kısmının devre dışı kalması gerektiğini düşünüyorum.