Hocam. O tarz içerikler ozgun olmuyor. Sen, o dizinin senaristine, yapımcısına, şirketine, oyuncusuna para verdin de mi kendinde O içerikleri kullanma hakkı gördün? Kurtlar vadisi edit videoları vardır, ozgun değildir. Sadece bir örnek. Ben Polat'ın fotoğrafını kullanarak, yapay zekaya, kurtlar vadisi'nin 26. Bölümündeki bir repliği soyletsem bile ozgun olmaz. O bölümde kimin öldüğünden bahsetsem ozgun olmaz, kv eğer 100 bölüm daha devam etseydi ne olurdu İçeriği uretsem ozgun olmaz, gözden kaçan detayla videosu uretsem ozgun olmaz. Özetle bir dizinin adını bile kullansan sıkıntıya düşersin. Çünkü senin, o dizi sayesinde bir şekilde içerik oluştururken dizi üzerinde hiçbir hakkın yok. Murat Soner örneği çok tepe.

onun kayıtlı ajansı olduğu için içeriklerin çoğunu zaten kendi bulmuyor. Gerekli yazışma, izinler vb ayarlanarak hazırlanıyor. Övdüğü içerikler çok mu harika Allah aşkına. Herseyin arkaplani var.
Valla aslında haklısın hocam içerik konusunda seçerken zor olanı seçtim. Bu konsepte bulaşmamak gerekiyor açıkçası onu tattım yani.