Kendisinin doğruyu cevap vereceğini düşünmüyorum açıkçası Cem abi. Burada yönetim bu tarz durumların üstünü kapatıyor demiyorum zaten. Fakat atıyorum o konuyla ilgilenen, mesajı silen yönetici kimse hassasiyetinin olmadığını düşünüyorum. Olsa, direkt banı atardı. Yoksa senin de dediğin gibi eski üyeyim ve ilk mesajımda da söylediğim gibi forum yönetiminin Atatürk konusunda hassasiyetini bilen biriyim. Bana söylenen söz bir örnekti ama daha birçok konuda bu tarz konuşup ceza yemeyenler gördüm.
İlgili moderatörün gözünden de kaçmış olabilir ya da hassasiyeti bizim kadar olmayabilir. Mesajı görüp siliyorsa ve ceza çıkmıyorsa ben hassasiyeti bizim kadar yok diye yorumlarım.
Bak yine yanlış yapıyorsun. Diyelim ki o mesajı silen yöneticinin dediğin gibi hassasiyeti yok (Ki bunun ihtimali bile yok). Bu senin "Bana bunu dedi ama nedense ceza almadı" demeni haklı çıkarır mı? Sen bunu yazarsan, forumdaki tüm yöneticileri dahil etmiş olursun. Bak hala yaptığının doğru olduğunu diretiyorsun. Bunu yapma. Eğer bunu yaparsan, bizim tüm çabamızı göz ardı etmiş olursun. İğneyi kendine, çuvaldızı bize batır.