Merhabalar dostlar, 4 aylık emek verdiğim tamamen özgün bir kanalım vardı. Pk başvurdum tamamen organik bir şekilde. Önce reddedildi daha sonra itiraz videosu çektim gönderdim. O da reddedildi ve üstüne kanalı kapattılar. Attıkları maili okudum. Kanalın yanıltıcı izleyiciyi kandırma üzerine olduğunu söylediler form vs gönderdim Twitterdan iletişime geçtim ama nafile sonuçsuz. Maili detaylı okuduğumda kanalı kapatılan kişilerin hiçbir şekilde Youtube giriş yapamayacağını kanal sahibi olamayacağını ve tamamen youtubedan çıkarıldıgini söylüyor. Yani ben ne yeni kanal satın alabilirim, ne sıfırdan açabilirim ne de bir başka kanal kullanabilirim. Yani bu çok saçma bir politika değil mi sizce? Ben adam öldürmedim veya dolandırıcılık üzerine bir şey yapmadım. Neden yeni bir başlangıç yapmama temiz bir kanal temiz bir sayfa açmama izin vermiyorlar. Veya bunu aşmak için ne yapmam gerekiyor. Önerilerinize gerçekten ihtiyacım var. İçerik üretip para kazanmayı seviyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Kanalımda dizilerin yeni bölümlerinin özetini çıkarıp yapay zekaya seslendirtiyordum o özeti. Video için sadece görsel kullanıyordum kesite yer vermiyordum. Görselleri de ilgili dizinin yeni bölümünün resimlerini buluyordum. Bu şekilde 500 uzun video yapmıştım. 4 ayda paylaştım. 4 bin saati doldurdum tamamen organik şekilde. 4 ayda 15 milyon gösterim ve 400 bin izlenme almıştım. Kanal inanilmaz güzel gidiyordu çok hayallerim vardı. Zamanım da çöp oldu emeklerimde.