Evet mesajlar silinmiş. Şimdi kendisine mesaj atıp sordum. Bir yanlış anlaşılma olabilir. Vereceği cevaba göre işlem yapacağız. Fakat sen eski bir üye olarak bizim tavrımızı bilirsin. Dolayısıyla bu tür mesajlar yazmaman gerekiyor. Gözden kaçanlar ya da yanlış anlaşılanlar olabilir. Fakat sen "profil fotoğrafımda Atatürk var diye yunan askeri olduğumu söylüyordu. Nedense ne ceza aldı ne de forumla ilişiği kesildi. " yazarsan, bu iftiraya gider ve bunu çok hoş karşılamadığımızı da biliyorsun.
Kendisinin doğruyu cevap vereceğini düşünmüyorum açıkçası Cem abi. Burada yönetim bu tarz durumların üstünü kapatıyor demiyorum zaten. Fakat atıyorum o konuyla ilgilenen, mesajı silen yönetici kimse hassasiyetinin olmadığını düşünüyorum. Olsa, direkt banı atardı. Yoksa senin de dediğin gibi eski üyeyim ve ilk mesajımda da söylediğim gibi forum yönetiminin Atatürk konusunda hassasiyetini bilen biriyim. Bana söylenen söz bir örnekti ama daha birçok konuda bu tarz konuşup ceza yemeyenler gördüm.
İlgili moderatörün gözünden de kaçmış olabilir ya da hassasiyeti bizim kadar olmayabilir. Mesajı görüp siliyorsa ve ceza çıkmıyorsa ben hassasiyeti bizim kadar yok diye yorumlarım.