VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eşinizin erkek kardeşi var mı? varsa birilerine borçlu mu? erkek kardeşi varsa günlük hayatında sosyal medya paylaşımlarında bir değişiklik var mı?

İsimleri uydurup hikayeyi özetleyim:
Bir akrabamda şöyle bir durum yaşanmış,
Ahmet adında bir akrabam var,
Ayşe adında birisi ile evli
bu Ayşenin nin Mehmet adında bir kardeşi var bu doğuda asker,
Mehmet kendisi kumar borcu yapmış,
Ayşeden den yani ablasından düğün altınlarını istiyor kumar borçlarını kapatmak için, ben nasıl olsa devlette çalışıyorum 1 yıl içinde öderim demiş, Ayşe inanıyor ve kardeşi Mehmete ye altını bozdurup parayı gönderiyor.
Mehmet bu gelen parayı borcunu kapatmak yerine aynı gün parayı katlarım hem borcumu öderim hem cebimde param olur diye bir daha kumar oynuyor ve kaybediyor.
Mehmet bu sefer ablasından habersiz eniştesi Ahmeti arıyor, bir miktar borca sıkıştım yardımcı olabilir misin enişte ediyor, Ahmet kabul ediyor, sonra hanımından yani Ayşe'den Altınlar bozdurmasını istiyor.
Ayşe o altından bozdurup kardeşine gönderdiğini söylemekten korktuğu için o altından çalıntı söylüyor "ben sana korktuğum için söyleyemedim" diyor ve olay orada kopuyor... Adam eşi Ayşe'den şüpheleniyor ve eşinin banka hesap hareketlerini bir şekilde inceleyip gerçeği görüyor.
ve Ahmet eşi Ayşeden şikayetçi olarak boşanıyor.
bana da bu ihtimal mantıklı geliyor.