Bu şahsiyet yanlış düşüncesi ve de aklını kullanamadığı üzere banlanır, ancak sıkıntı hâlâ anlamadıkları şu : (Atatürk düşmanlarına dile getiriyorum, diğerleri kâle almasın, bakın.. Siz hiç bir şekil de ve de koşul da Atatürk gibi bir deha eğer liderlik yapıpta bizleri onca Ülke'nin işgalinden ve de soysuzlaşmaktan kurtarmasa idi, zaten şu anda Türkiye Cumhuriyeti diye bir Ülke yoktu, onun bunun Ülkesi vardı. Ciddi ciddi aklınızı kullanmanız ve de Atatürk gibi bir şahsiyeti derinlemesine araştırmanız gerekiyor çünkü bunca insan ahmak değil, Atatürk yok yere sevilmiyor, yok yere, öyle veya böyle bir insan olduğundan sevilmiyor ya da saygı duyulmuyor, yaptıklarının sonucu yüzünden ve de onun sayesinde şu anda rahat koltuğumda bu foruma yazabildiğim için aynı şekil de saygı ve de sevgi besliyorum ben, Atatürk'e saygı ve de sevgi besleyenler de benim düşüncem de olduklarından dillendirme yapıyorlar her seferinde böyle... Yani boşa değil arkadaşlar, bakın.. Araştırın, Araştırın, Araştırın...... Olay bu kadar, gerisini salın gitsin. Her şey den evvel anlamanız gerekiyor, idrak etmeniz resmen ŞART..!!!!)