Bir websitesi kurdum yaklaşık 4.5 ay kadar oldu.
Opencart e-ticaret yazılımı var, bunun içerisine 7 dil birleştirdim. İçerisine sektörde bulunan 430 adet markanın sayfasını seo uyumlu bir şekilde hazırladım.
205 kategoride toplam 8.000 adet ürün var. Ayrıca bir kategorim var, ikinci el ürünler şeklinde facebook marketplace üzerindeki ürünleri de alıp siteye ekliyorum gene 7 dilde. Ama sepete ekle butonunu pasif yaptım.
Analytics kısmında tüm zamanlar 4.5 aylık bu şekilde
United States 6,2 B
Canada 6,1 B
India 5,8 B
Türkiye1,9 B
Germany 1,2 B
United Kingdom 1,1 B
Sweden 789
Websitesinde google adsense geliri ise günlük 350-400 civarında bazı günler 250 de kalıyor.
Görüş almak istediğim kısım şurası sitenin içeriğinde yer alan ürünlere çok fazla talep geliyor mail kutusunda +200 okunmamış talep var sipariş veremiyoruz diye. fiyatları ise diğer sitelerden alırken üzerlerine 2-3 dolar fazladan yazdım hep
Türkiye de bu ürünleri temin ettiğim takdirde bu ülkelere kargo nasıl olabilir kargo başı ne kadar tutar?
Ürün olarak elektronik yedek parça diyebilirim çok geniş kapsamlı beyaz eşya klima aklınıza gelebilecek ürünler.
Bazı ürünler kibrit kutusu kadar bazı ürünler elektrik süpürgesi kolisi kadar
Bunu gerçek bir ticarete çevirmek bana kazandırabilir mi? Tek endişem kargo. yurtdışına kargo yapan dostlarımız varsa örnek
250 dolarlık bir ürün üzerinden kargo hesabı yapabilir mi?