dumbythegrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam okuduğunuzu anlamakta problem çekiyorsunuz bence bana burnu havada diyene kadar önce konuyu okuyup ondan sonra yazsaydınız. Ben hiçbir yerde ne 40 tbm ne de 5 tbm dedim, sizi güldüren eski anılarınız mı? Reklam vermek için bir şeyden feragat etmek zorunda kalan müşterilerinize acıdım biraz.

Önden ödeme ilgili de bir şey demedim ayrıca, hiçbir yerde bununla ilgili önden ödeme yapmam, yapmak istemiyorum gibi söylemim olmadı, onu da uydurmuşsunuz. Siz başka bir konuyu okuyup buraya yazıyor olabilir misiniz? Mesela "bet" reklamı isteyen birine yazmış gibisiniz mesajlarnızı. İyi günler.
Uzatmadan bir kaç birşey daha diyeyim. Takıldığınız yer aslında beyninizin olmamasından ve tavırlarınızdan kaynaklı. Ben size nasıl 40 tbm kesilen yere 5 tbm ile reklam açılmasını istiyorsunuz gibi birşeymi dedim ? Örnekleri bile kendinize çekiyorsunuz. Bu mesaj size ait "Biraz içimi döktüm çünkü dünden beri teklif almaya çalışıyorum, herkes aylık ücretini atmaktan öteye geçmiyor, sorunca da kimse size rakam veremez diyor, yahu reklamcılık rakam ve veri işi zaten, rakam veremiyorsan nasıl çalışacağız, allaha emanet reklamcılık mı olur." siz hakkında bilgi sahibi olmadığınız şeylere ukalıkla yaklaşıyorsunuz. ve şuradada "Yanlış düşünüyor da olabilirim tabii, bunlar benim bireysel fikirlerim, yanlışımı düzeltmek konusunda fikir ve ifade özgürlüğüne sahipsiniz, forum bunun için var." yalnışım varsa düzeltin demişsiniz bizde baktık yalnışınız varmı ancak sizin doğru düşündüğünüz birşey yok hala ukalalıktasınız bet sektörüdür şu sektörüdür sözün bittiği yerlerde artık iftiralaramı başladınız nedir ? Son yorumunuzdada müşterilerinize acıdım diyorsunuz acınacak bir iş yapmıyoruz. Sizin gibide boş tenekelerlede çalışmıyoruz. Anca ses çıkartırsınız bel altı vurmaya çalışıp kendinizi rezil ediyorsunuz. Ailenize ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum. Konuya cevap vermeyeceğim sizin gibi ne anlattığını ne istediğini ve dediğini bilmeyen insanlarla konuşmak dahi istemiyiz. Şansızı zorlayıp kendinizi iyice rezil etmeyin. Veriyle gelen biri hariç diğerlerine boşa para vermiş olacağım diyorsunuz veri dediğiniz yer ads panel oradan girip kendinizde bakabiliyorsunuzki acaba ne kesti bugün neden tbm çıktıveya reklam neden gösterim almadı acaba diye bakabilirsinz ki. O kadar cahil cühela birisiniz illa birşeyleri biri size gösterecek siz kendiniz anlayamacaksınız. Haddinizi hududunuzu bilin kime ne söylediğinizi ve lafın nerelere gittiğini düşünün. Konu altına yorum yapmayacağım ısrarla diyorum siz tartışılacak biri değilsiniz. Ukalalığınız bitse çirkefliğiniz başlıyor.Siz laftan anlamaz ukala birisiniz. Bilmediğiniz şeyler hakkında baya güldürdünüz bizi . Kolaylıklar dlerim.