KayAlpMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yalnış anlamaz iseniz eğer bu tavırla zaten tam okusaydık konunuzun altına yazmazdık. Şunuda bilmenizi isterimki tabi doğru optimizasyon ve hesap kalitesi reklamda bütçede küçük düşmelere neden olmaktadır. Ancak başkalarının 40 tbm kestiği yerde siz 5 tbm ile yayın alacağım derseniz bu gülünç oluyor. Ya reklam kalitesinden feragat edeceksiniz yada bütçenizden bunun ortası yok.Bilip bilmeden aslında bu tavırla burnu havada konuşmak yalnış. Bu denli uzmansınız böyle birşey olduğuna inanıyorsunuz neden forumda konu açıp insanlara burnu havada konuşuyorsunuz. Eğer dediğiniz gibi bir şey varsa buyrun açın reklam. Bizim gözümüze çarpan şey aslında önden ödeme meselesiydi ve biz önden ödeme almadan çalışmaktayız ve nasıl çalıştığımııda detaylı olarak anlatmak istedik. Birinci sıraya ihtiyacım yok diyorsunuz reklamdan performans bekliyorsunuz İnsanlar görmediği şeye nasıl tıklayacak görmeleri içinde 1. sırada olacak. 50'den fazla müşterimiz mevcut ve hergelen bize 1. sıradan inmek istemiyoruz diyor çünkü herkes biliyorki optimize reklam 1. sıradan inmez bunlar hakkında bilgi sahibi olup ardından insanları zorbalamaya çalışmanızı tavsiye ederim. Değer istemeniz ayrı bir gülünç neye değer istiyorsunuzki müşteriyi kolundan tutup reklamcı size getiremez. Hergün stabilde bir değer olamaz geçen ay 1000 müşteri alan firma bu ay aynı reklamla 300 müşteri alıyor birazda nasip bu işler istediğiniz şeye bakar mısınız Ben reklam açtım 1. sırada olmayacağım ve bana kaç müşteri gelir. Görünmeyen birşeye müşteri gelmez önce bunu öğrenin sonrada hakkında bilgi sahibi olmadığınız şeylere lütfen ukalalık yapmayın.
Hocam okuduğunuzu anlamakta problem çekiyorsunuz bence bana burnu havada diyene kadar önce konuyu okuyup ondan sonra yazsaydınız. Ben hiçbir yerde ne 40 tbm ne de 5 tbm dedim, sizi güldüren eski anılarınız mı? Reklam vermek için bir şeyden feragat etmek zorunda kalan müşterilerinize acıdım biraz.

Önden ödeme ilgili de bir şey demedim ayrıca, hiçbir yerde bununla ilgili önden ödeme yapmam, yapmak istemiyorum gibi söylemim olmadı, onu da uydurmuşsunuz. Siz başka bir konuyu okuyup buraya yazıyor olabilir misiniz? Mesela "bet" reklamı isteyen birine yazmış gibisiniz mesajlarnızı. İyi günler.