Güncelleme 8,000 TL daha satış oldu, 2500 tl bütçeyle 16500 tl satış yaptım.

İngilizce özel ders veren bir sayfam var. Sayfa ilk etapta biraz amatördü ancak zaman içinde profesyonelleştirmeye başladım, yarın stüdyo çekimleri falan da olacak genel olarak daha kurumsal bir görüntü vermeye çalışıyorum.
Son 2 haftada 2500 TL reklam harcaması karşılığında 7500 TL abonelik satışı, 2-3 adet deneme dersi satışı ( toplam 1,000 tl civarında) Yani totalde 8500 TL gibi bir gelir oluştu. Mesajların yarısıyla birebir ilgilendim ama artık tükendim. Mesaj maliyetim yaklaşık 20 TL, ancak gelen öğrencilerin ders fiyatlarını pahalı bulup gidiyor, aslında fiyatlar da uygun ama sanırım kitle de yanlışlık var.

Sizce bir reklam pazarlama ajansıyla çalışmalı mıyım? Aylık 8,000 TL reklam bütçesi ayırsam pazarlama ajansları 9-10 bin TL istiyorlar fakat bu durumda benim aldığım sonuçtan minimum 2 kat daha iyi sonuç getirmeli ki fayda göreyim. Sizce reklam sonuçları kötü mü?

Harcama: 2500 TL
Satış : 16500 TL.

Benim takvimim dolmaya başladı, yakında bir öğretmen işe alacağım fakat öğrenciden aldığım ücretin yarısı öğretmene gidecek, toplam gelirin %25'i reklam maliyeti desek bana neredeyse hiçbir şey kalmıyor. Kendim çalışırken iyi ancak öğretmen arkadaşları işe aldığımda iş epey bozulacak. İletişim kısmı için Chatgpt kullanmaya başladım hem kurumsal hem de duygusal cevaplar verebiliyor.