webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sensör şu şekilde hocam dolap kapağı açılınca direkt harekete duyarlı 3/5 saniye gecikme ile telefonlarım alarm veriyor.

internet kapansa alarm filan vermez ama onun için de dış kapıda da kapı açılsa kapı açıldı bildirimi verecek alarm var. Elektriği kesmeleri için tüm ayakkabılığı aşağı indirmeleri gerek elektrik panosu. Evin içinde ayakkabılık arkasında. Çok ikilemde kalıyorum. Hırsız gelse evi böyle düzenli terli toplu bırakır mı

her şey derli toplu

Hocam polis parmak izi vs. Aldıysa kasadan, dolaptan belki o şekilde bulunabilir. Onun harici tam zamanını biliyorsanız belki tanıdık bir yüz görebilirsiniz diye geçmişe dönük bina kamera kayıtlarını inceleyin. Evin öyle düzenli kalması demek ki kasanın yerini bilen birisi. Yerini bilmeyen birisi hırsız olarak eve girse farklı yerlere bakıp, farklı malzemeler çalmaz mi? Harici olarak bence telefonunuza veya bilgisayarınızada baktirin derim. İşte virüs atmışlardır belki. Trojan, keylogger şifresini not defterine kaydetmişsinizdir. O kadar parayı duyanda girip almıştır. Buradan herhangi bir çözüm bulunacağını ben sanmıyorum. Olay siz de, binayı, çevrenizi, kasanın yerini veya evin adresini kim biliyorsanız oradan düşünüp başlayın derim.