fearlesstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok haklısınız hocam, Özellikle bazı kategorilerde alt limitlerin baya aşağıda kaldığını düşünüyorum.
Bu sene forum yönetimi bu tarz konular için pek bir şey yapmadı. Geç kalınmadan yapılması gerekiyor.

Srylius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
500 ₺ ve 250 ₺ gibi fiyatlara taban fiyat görmek, burada emeğe saygısızlıktan başka bir şey değil. Ayrıca, hazır ürünleri satın alıp sözde satış haklarıyla satışa çıkararak, bir başkasının 5000 ₺ yaptığı ürünü 100 ₺'ye satışa sunmak da kabul edilebilir bir durum değil. Çok eksik ve sorun var, neresinden tutacağımızı bilemiyorum ama en iyisi görmezden gelmek. Düzeleceği yok, müdahale eden de yok zaten.
Bu fiyatlar bile az olduğunu düşünüyorum ama forum yönetiminin daha fazla arttıracağını düşünmüyorum. Sizde dahil kimse Sütten çıkmış ak kaşık gibi değil hocam. Forumda 10 üzerinden neredeyse 8'i dediğiniz şekilde. Ayrıca profilinizi az inceledikten sonra Google Maps ve TrustPilot hizmeti almışsınız buda etik değil?

barracuda888 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürdürülebilirlik için tedarikçi desteklenmeli. Makul bir teklif
Genel olarak olaya çoğu üye farklı bakacaktır. Diyecekleri ürünü kendi sitesinden alın olacaktır. Şu ekonomi ile insanlar nasıl kendi sitesinden ürün alsınlar?