Ne uzun vadede ne kısa vadede ai ile üretilmiş makalelerden hiç bir şey olmuyor en az 100 tane domain harcadım bunu denemek için, yani düzenle editle olayı falan eski domainlere içerik atıp ya da farklı sektörlerde denk geliş içerik tutturanların argümanları ai makaleler süzgeçten geçmiyor. 1 yıldır bunun üzerine uğraşıp denemeler yapıyorum bunun en net kanıtını size şöyle örnek vereyim çok sağlam prompt ile Ai'den çıkarmış olduğum bir makaleyi farklı bir sitede quillbot'un humanizerini kullanarak sıralama aldım. Sıralamalar aldım daha doğrusu. Humanizerler iş görüyor çünkü kalıp döngüsünü ve noktalama işaret olayını dağıtıyorlar. Ana anahtar kelimeleri korumak şart ki bu biraz uğraştırıyor yani bir 20 30 dakika aldığı oluyor tek makale için ama bunun yapılması zorunlu yoksa site spam olur çöpe gider. Humanizer intihaller iş görüyor. Yani bir proje oluşturup işe girişecekseniz ai makaleler projenizi çöp eder ai'den çıkan makaleleri humanizer olan bir sitede doğru düzgün intihal edin ( anahtar keywordları koruyarak ) ayrıca paragrafları uzun tutmayın. İçerikleri index alan bloglara dikkat edin paragraflarının hiç biri uzun değil

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx
gibi gidiyor içerik tarzları hep.

En başarılı olduğum index aldığım içerikler ise genelde şunlar oldu bu bilgiyi paylaşayım sonuçta kendimle götürmeyeceğim, Ai'den çıkan makaleler dışında bir keyword'a10 tane makale yazılmışsa 10 siteyi yeni sekmede açıp hepsinden alt başlıklardan ayrı ayrı paragrafları alıp humanizer'e vurup tek makalede toparlıyorum. Yani her başlığı farklı bir siteden alarak derleme yapıyorum.