Dedikleriniz hep düşündük. Referanslarına baktık hocam baya referansı var arkadaşın önden ödeme attık r10 üyeliğinde vardı mesajlarımıza cevap vermedi. Meblağ küçüktü bizde yönetimi yormayalım dedik. Çalışmalarına baktık bizdede forum üyeliğinden ziyade yapılan iş önde oluyor bu arkadaş yapar dedik benzer projede yapmış istediğimizden bambaşka birşey yaptı al bu işini görür dedi

Bir arkadaşa site düzenlemesi verdik 300 lira istedi gönderdik direkt engelledi. İş sonu paran atılacak dediğimiz arkadaş yapıyorum diye diye 2 hafta oyaladı 2 haftanın sonunda ben bunu yapamam dedi

. Para göndersek ayrı problem göndermesek aynı ne olursa olsun bir açığı var kapatılamıyor. O yüzden tek bir arkadaşla çalışalım isteklerimizin büyük bölümü karşılasın yeter dedik onuda trafik kazasında kaybettik. Daha aklımıza birşey gelmiyor konu açıyorum sonra mesajlar bana kafayı yettiriyor.
Valla baştan sona kadar haklısınız. İsyanınız net şekilde anlıyorum. Ben 8 yıldır R10 kullanıcıyım. Dolandırılmadıgım ay yok.
Daha 3 gün önce: video tasarım için bir konu açtım. Birisi pm attı, tg verdim ordan konuştuk, 2 gün geçti, ulaşıyorum adam yok. 1500tl önden atmıştım. Sonra r10 profiline yazdım. Adam ben hacklendim birisi benim adıma işi almış bende mağdurum abi diyor. Moderatöre bildirdim konuyu şikayet konusu açın dedi. İnanın gram uğraşacak halim yok.
Kızgınlığınızı anlıyorum, Allah önümüze hayırlı insanlar çıkarsın.