Ben nolur nolmaz bolca iç çamaşır çorap jilet vs almıştım. Pandemi zamanı çarşı izni de yoktu kantinde kapalıydı nerdeyse terhis olmaya 1.5 ay kala falan açılmıştı. O süreçte her ihtiyacımı almış olmam işime gelmişti ama şuanki zamanda ihtiyacın olursa kantin olmasa bile en kotu çarşıya çıkıp alırsın dert etme. Orda ekstra uğraşmamak için telefonu sağlam al yanına da yedek pil al dönüşümlü doldur onu bitince diğerini tak devam. Acemide çok fazla sıra olabilir priz bulamayabilirsin devamlı. Kulaklık da al lazım olur. Kullandığın devamlı ilaç varsa gizli sokmayı dene ben mide ilacımı öyle sokmuştum. Diğer türlü komutana gidiyor onun takibinde içiyorsun ama ben düzenli içmediğim için lazım olduğunda o an yanımda olması gerekiyordu. Ve bazen acıdan kıvranırken komutanın keyfini beklemek zorunda kalabilirsin. Keza ağrı kesici de sokmuştum. Bide soğuk algınlığı ilacı kesin sart. Leblebi gibi gidiyordu kışın yaptığımız için. Her yerde vardı ondan. Revir herkese yazıyordu. Genel olarak yemin törenine kadar canın sıkılabilir, ustada keyfin yerine gelir :d