Selamlar aradığım bir tema yok basit sade olması yeterli bir ara biri özel tema diye diye herkese satmıştı elinde olan varsa almak isterim iletişim demo ve fiyat PM ( sıfır yazdırmayacağım ve ekstra olarak uçuk fiyat verenler uzak dursun )
hani şimdi kötülemek değil elbette ama bir kaç gün önce aşağıda olan konuyu açtınız aşağıdaki konunuz halen aktif bugün burada tema aramanız da bi acayip bence sadece tema sitesinin adresini atmak için herkesten 500 TL hava parası istiyordunuz ya whmcs temaları sitesi keşfettiniz ne oldu kapandımı battımı ordan neden almıyorsunuz temayı yok elbette arayışınız olsun da bari bi önceki konunuzu kaldırtın ki milletle kafa bulduğunuzu anlamamaya çalışsınlar kusuruma bakmayın lütfen
3 5 konu aşağıda olan yazınız size ait bir yazı
Arkadaşlar sizleri tema derdinden kurtamaya hazırım şükürler olsun 2025 de bir kişi 10 adet whmcs giydirilmiş temalar paylaşti lisanslı ücretlidir bu merkezi oğrenmek için 500₺ ödeme alıyorum yıllardır sektörden biri olarak artık bu temalardan bıktım diyen kurumsallık arıyorum kardeşim diyenler bana ulaşsin çok ciddiyim
B A Y İ L İ C A K S İ N İ Z
İLETİŞİM WP :
TIKLA
TEMA FİYATLARİ : 1.100 - 2.500₺ ARASI