Kendi sitelerimde asla kullanmayı düşünmediğim yapay zeka içerikleri ile hem kaynak bulma hem deneme amaçlı birkaç içerik yazdırmayı denedim. Bunu daha önce de yapmıştım. Genelde hep aynı kalıplar. Ve bunu yüzlerce binlerce web sitesi için yaptığını düşündüğümüz de bence eninde sonunda kopya olmasa da benzer içerik kategorisine alacak diye düşünüyorum.
Cümle yapıları, alt başlık yapıları, giriş ve sonuç kısımları vs vs çok ciddi benzerlikler gösteriyor.

Bunu yazdır düzenle diyebilirsiniz. Zaten intihal içeriklerde de Google veya özgünlük testi programları aptal değil ki rahatlıkla basit intihalleri bile algılayabiliyorlar. Bunu ben 1 site için yaptım diyelim yüzlerce binlerce kişi zamanla yapacak. Yani iki ayrı başlıkta benzer basma kalıplar.

Sadece bir içerik durmadan spinleniyor gibi. Farklı bilgisayarlardan elmanın faydaları hakkında yazdırın birkaç kez yıne benzer şeyler verecektir birebir aynı değil ancak gelecek için bence daha da sıkıntı olacak bir durum gibi geliyor.

Şimdi içerik yazarısın ondan bunu yapıyorsun diyecek kişiler de çıkacaktır çünkü açık aramaya çalışmak dışında işi olmayan birçok kişiyi burada sıklıkla görüyoruz kırmayalım birbirimizi olan bir şey hakkında hem bilgi vermek hem de fikir almak için konu açtım.

.....
......