lastasmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapacağın şeyleri düşünmek ve planlamak ayrı bir sanat,
aksiyona geçebilmek ve üretebilmek ayrı bir sanat,
son kullanıcıya ulaştırmak ve satış yapmak ayrı bir sanat.
Siz ise işin sonunda uzaktan bakıp tüm bu aşamaları ve verdiğiniz emekleri tek kalemde ele alıyorsunuz ve başarısız olduğunuzu düşünüyorsunuz.
17:44:00'de açmış olduğunuz konunun 17:52:25'de tutmadığını düşünüp yazmışsınız. Daha 10 dakika olmadan çok hızlı karar vermişsiniz bu nedenle aceleci bir kişiliğinizin olduğunu düşünüyorum ve bu büyük bir sorun olabilir
Satış yapamama konusunda ise, aylarca bir şeyi satmayı deneyip sürecin sonunda çok yetersiz bir sonuç almış olursanız eyvallah başarısız derim fakat satmaya çalıştığınız şeyler için de acele ettiğinizi düşünüyorum.
Sonsuz ihtimal var, biz insanoğlu olarak aklımızın yettiğince kısmını düşünmek ve denemek zorundayız, gerisi mukadderat.
Başarılar..
Hocam o işin espirisiydi zaten 10 dakika sonra yazdım bilerek ama şöyle mesela sözlük sitesini 2023den beri yapıyorum ama ara ara satış oluyor mesela bir nevi örnek bunlar ve zaten gelenlerde hep mailden geliyor yine r10dan yok mesela acele etmiyorum fakat en azından başladıktan sonra yavaş yavaş açılmaya başlasa bari ama olmuyor ücretsiz bot felanda yapıyorum githubda yok yine olmuyor ücretli ücretsiz farketmiyor beceremiyorum